2777
2789
عنوان

وایییی بنظرتون مشکلی دارم🙄😂

49 بازدید | 6 پست

به هیچ پسری وابسته نمیشم خوشم میاد باهاشون حرفم میزنم اگه از طرف خوشم بیاد ولی وابسته نمیشم  تو عمرم دنبال هیچ پسری نرفتم  همیشه خودشون اول پیام میدن مثلا روزی پیام ندن دیگه هیچ وقت من پیام نمیدم اگه ده سال دیگه پیام ندن من پیام نمیدم 😐😂اصلا بعضی وقتا میترسم از خودم

پسری که این اواخر باهاش حرف میزدم خب خوشم اومده بود ازش حرف میزدم ولی یه روز بی دلیل رفت دیگه دنبالش نرفتم انگار نه انگار بدون هیچ ری اکشنی انگار وجود نداشت اون خودش برگشت الان غیر مستقیم یه چیزایی میفرسته من جواب نمیدم دوماهیی میشه جواب نمیدم 😁یه استوری هایی میزاره یه چیزایی میزاره تو پیجش نشون میده دلتنگو پشیمونه ،اصلا دست خودم نیست وابسته ی هیچ کس و هیچ چیزی نمیشم حتی دوستام ،از تنهایی نمیترسم همه دوستای دورو و حسودم و حذف کردم بنظرتون من مشکلی دارم؟🙄😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا کدوما؟؟؟؟؟

ببین اینکه میتونی با عقل تصمیم بگیری و دوست حسود و بد رو حذف کنی عالیه 

ولی این قسمت از حرفت که گفتی خوشم میاد ولی وابسته نمیشم نامفهموم بود 

یعنی خوشت میاد و دوست داری حرف بزنی ولی مهم نیست حرف نزنی؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

ببین اینکه میتونی با عقل تصمیم بگیری و دوست حسود و بد رو حذف کنی عالیه ولی این قسمت از حرفت که گفتی ...

ببین منظورم این بود که از طرف خوشم بیاد قبول میکنم باهاش حرف بزنم تا جایی که حس کنم مشتاقه از یه جا به بعد ببینم مشتاق نیست یا یهو خودشو برام کمرنگ کنه پیام نده (هیچ‌ وقت شروع کننده پیام نیستم)دیگه ببینم پیام نمیده راحت ازش دل میکنم درگیرش نمیشم ببینم زندست مردست 😐نمیدونم این خوبه یا بد

ببین منظورم این بود که از طرف خوشم بیاد قبول میکنم باهاش حرف بزنم تا جایی که حس کنم مشتاقه از یه جا ...

من که تخصصی ندارم تو این قضیه ها هنوز 

ولی نظر شخصی خودم رو بگم 

دو حالت داره اول اینکه شما هنوز آدم مورد علاقه ت رو پیدا نکردی که خب این یعنی اوکیه مشکلی نیست از نظرم

دوم کلا آدما برات مهم نیستن که شاید به خاطر اینه که از نظر احساسی حوصله شو نداری و آماده نیستی 

مثلا من جات بودم فقط به خودم زمان میدادم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام