2777
2789
اینکه خونه خودشم نمیگه منو بخاطر همون درونگراییشه ینی؟یجوریه اخه فقط یه طرفه باشه 😄ولی خب حق باتوعه ...

این میتونه بخاطر نوع بزرگ شدنش باشه بستگی داره چجوری بزرگ شده الان منم خوشم نمیاد دوستام تو خونه بیان اگه کاری چیزی داشتن بیرون ولی خونه نه البته منم خونشون نمیرما 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

خیلی درون گراس من خودم اینطوریم اصلا ب دوستم نمیگم بیا باهم بریم بیرون یا جایی ولی اون میگه حتا چند ...

خخخ جدی ؟اینم همینه دفعه قبل گفتم خب یبارم توبگو بریم بیرون گفت باشه ولی خبری ازش نیس 

نمیفهمم واقعا چ ربطی ب درونگرایی داره مثلا چطور روتون میشه یکی بگه بریم پارک ب عنوان مثال  میرید ولی خودتون بگید چرا روتون نمیشه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چیزی از خودش تعریف میکنه ولی هیچوقت نشده بگه بیا کارت دارم و من خیلی گفتم

اهاا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حالم از هرچی دوسته بهم میخوره واقعا چاره تنهایی کاره وگرنه هیچ کسی نمیتونه وقتتو پر کنه خصوصا پاییز ...

پاییز رفیق بازی کیف میده 🤣 پیاده رویش مخصوصا

خخخ جدی ؟اینم همینه دفعه قبل گفتم خب یبارم توبگو بریم بیرون گفت باشه ولی خبری ازش نیس نمیفهمم واقعا ...

میترسیم نه بشنویم من ک اینطوریم وگرنه من از خدامه یکی همراهم باشه 

این دوستتم شاید میترسه نه بشنوه یا شاید فوبیایی چیزی داره

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

اینکه خونه خودشم نمیگه منو بخاطر همون درونگراییشه ینی؟یجوریه اخه فقط یه طرفه باشه 😄ولی خب حق باتوعه ...

نمیدونم... من خودم ادم درونگرایی ام ولی به قول خودت از رابطه و تلاش یک نفره خوشم نمیاد

تاحالا حسشو ازش نپرسیدی؟ اینکه اصلا دوست داره بیاد باهات بیرون یا خونه ات یا نه

شاید تو رودروایسی قرار میگیره قبول میکنه

به نظرم یه مدت بیخیالش شو اگه دیدی کلا ازش خبری نیست همینطوری بوده احتمالا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
این میتونه بخاطر نوع بزرگ شدنش باشه بستگی داره چجوری بزرگ شده الان منم خوشم نمیاد دوستام تو خونه بیا ...

خب تو دوطرفه اس دوست نداری نمیری اونام نمیان..

بیرونم ک اخه کم پیش میاد هواخوب باشه موقعیت همه چی ک بشه رفت بیرون

منظورم از کار مثلا دکتر میخاستم برم گفتم حالا ک دارم میرم تومطب بجای اینکه تنها بشینم اونم بیاد حرف ...

من فکرمیکنم این دوستمون به قول یه نفر دیگه ترس از نه گفتن داره (که مثلا ازت دعوت کنه تو نتونی و بگی نه) وگرنه منطقی نیست این ارتباطش😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
میترسیم نه بشنویم من ک اینطوریم وگرنه من از خدامه یکی همراهم باشه این دوستتم شاید میترسه نه بشنوه یا ...

اهاا چجالب ازاین دید نگاه نکرده بودم‌.. بخاطر نه شنیدنه ک اینطوریه..

پاییز رفیق بازی کیف میده 🤣 پیاده رویش مخصوصا

خیلی سخته دوست پایه پیدا کردن گیرهمه نمیاد خودم سالها دنبالش گشتم تهش به تنهاییه خودم راضی شدم نمیشه با مردم هماهنگ شد منکه که ۲۰سال نتونستم خیلی باید خوش شانس باشی که بشه

نمیدونم... من خودم ادم درونگرایی ام ولی به قول خودت از رابطه و تلاش یک نفره خوشم نمیادتاحالا حسشو از ...

بنظر نمیاد ک از رو رودروایسی باشه منتظره ک من بگم ..چن وقت بیخبر بودم ازش  خبر میگیره ی حال واحوال درحد چت

اره بنظرم چن وقت من چیزی نمیگم ببینم  اون چیزی میگه ک بیا وفلان یان

من یه دوست دارم از مدرسه همینجوریه اصلا من زنگ نزدم پیام ندم اونم نمیده

چ بد .. چجوری دوستیتون پابرجاس؟