2777
2789
هردو رو کاااامل میشناسم میکرو اسمش گندست ولی بازار کار چندانی ندارهمالی بهترینه ، برای ی حسابدار همی ...

چی بگم احتمالا برم همون مالی 

ولی خب حسابداری زیرشاخه مالیه 

پیرا میخاستم که نشد

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیریت مالی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چی بگم احتمالا برم همون مالی ولی خب حسابداری زیرشاخه مالیه پیرا میخاستم که نشد

حسابداری زیر شاخه نیست عزیزم

تمام مدیریتا همه شون حسابدارن‌ در اصل 

اسمشون باهم فرق داره(البته ب غیر از مدیریت دولتی)

حسابداری زیر شاخه نیست عزیزمتمام مدیریتا همه شون حسابدارن‌ در اصل اسمشون باهم فرق داره(البته ب غیر ا ...

اگر عین هم بودن که رشته هاشون متفاوت نبود

چی بگم احتمالا برم همون مالی ولی خب حسابداری زیرشاخه مالیه پیرا میخاستم که نشد

میکروبم پیرا پزشکیه عزیزم یکم تحقیق کن راجبش من دارم این رشته رو میخونم و همه استادام و ترم بالایی هامون تو آزمایشگاه مشغول به کارن یا ارشد رشته های مثل ژنتیک و علوم آز و اینا خوندن که همه ربط به پزشکی داره اصلا اونطوری که راجبش تو این سایت میگن رشته بدی نیست

میکروبم پیرا پزشکیه عزیزم یکم تحقیق کن راجبش من دارم این رشته رو میخونم و همه استادام و ترم بالایی ه ...

جدی؟ شما میکرو میخونین؟ 

میشه یکم درباره ش بگین؟

اگر عین هم بودن که رشته هاشون متفاوت نبود

عزیزم اینو ب من نگو دیگ 

لیسانس و ارشد بهترین دانشگاه کشور خوندم تو دو رشته مدیریتی متفاوت و کارم سالهاست مشاوره دادن برای انتخاب رشته ست 

و البته کار اصلیم هم مربوط ب رشته مه

جدی؟ شما میکرو میخونین؟ میشه یکم درباره ش بگین؟

ببین محل کارش توی آزمایشگاه هست پس اول باید علاقه داشتی به کارای آزمایشگاهی و اینکه هم توی بخش پزشکی میتونی مشغول به کار بشی یعنی توی آزمایشگاه تشخیص طبی هم توی صنعت یعنی تو آزمایشگاه کارخونه ها که خیلی هم در آمد داره

ارشدشم میتونی رشته هایی مثل ژنتیک پزشکی و ویروس شناسی و اینا بخونی حتی جنین شناسی هم میشه کلا ارشدش خیلی رشته های خوبی داره و اینکه در نهایت میتونی خودتم با شراکت یه پزشک آزمایشگاه بزنی

عزیزم اینو ب من نگو دیگ لیسانس و ارشد بهترین دانشگاه کشور خوندم تو دو رشته مدیریتی متفاوت و کارم سال ...

شاید شبیه باشن و عین هم نیستن

ببین محل کارش توی آزمایشگاه هست پس اول باید علاقه داشتی به کارای آزمایشگاهی و اینکه هم توی بخش پزشکی ...

الان خودتون راضین؟ درساش چطوره؟