2777
2789
عنوان

چرا انقد هنرستان رو بد میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 40 پست

عقب مانده اند.😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاااا فک میکنن تنبلا میرن 

در حالی که من تمااام شاخه هارو اورده بودم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

آره هم به انسانی میگن هم به هنرستان🥲درحالی که با معدل ۲۰ رفتم انسانی

به تجربی چیزی نمیگن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

توهین نشه به همه، ولی ۸۰-۷۰ درصد بچه های هنرستان خیلی چیزای غیراخلاقی رو قبول دارن💀 اصلا نمیتونم اینارو، همشم تیپ خز و خیل میزنن، فکر میکنن خیلی کولن

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

یه دختری رو میشناختم رشتش انسانی بود دید سخته نمیتونه رفت حسابداری هنرستان سال اول همه درساشو افتاد الان مدیریت خانواده میخونه بیشتر دوستام که رفتن هنرستان درس خون نبودن حمله نکنین چیزی که دیدمو میگم

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

ببین من خداییش قبول دارم که بین بچه های هنرستان واقعا بعضیا هستن که خیلی درسشون خوبه و برای علاقه رفتن من خودم همکلاسی هایی داشتم کلاس نهم که معدلشون ۱۹ و ۹۰ بود رفتن هنرستان ولی وقتی باهم صحبت میکنیم خودشون میگن اکثرا بچه هایی ان که صرفا فقط واسه دیپلم گرفتن میرن میگه وقتی واسه ثبت نام رفتم مدیر خیلی تعجب کرد من نمی‌گم از نظر سختی تجربی فلان هنرستان فلان ولی واقعا بیاین قبول کنیم تو هنرستان خیلیا به خاطر علاقه نرفتن

والاااا فک میکنن تنبلا میرن در حالی که من تمااام شاخه هارو اورده بودم

اره دقیقا منم هدایت تحصیلیم همه الف بود 

بجز معارف اسلامی 😁که اون ب بود

ولی الان واقعا آینده کامپیوتر اصلا قابل مقایسه با خیلی از رشته ها نیست من نمی‌دونم چرا میگن تنبلا میرن

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

ببین من خداییش قبول دارم که بین بچه های هنرستان واقعا بعضیا هستن که خیلی درسشون خوبه و برای علاقه رف ...

خیلیا که آره 

ولی بعضیا دیگه یه نسخه رو میپیچن پای همه 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

یه دختری رو میشناختم رشتش انسانی بود دید سخته نمیتونه رفت حسابداری هنرستان سال اول همه درساشو افتاد ...

خب خیلیا اینجوری هستن ولی همه نه 

الان جوری شده که دیگه پای علاقه وسط نیست، هرکسسسس که بره هنرستان پس قطعا خنگ بوده😐

توهین نشه به همه، ولی ۸۰-۷۰ درصد بچه های هنرستان خیلی چیزای غیراخلاقی رو قبول دارن💀 اصلا نمیتونم ای ...

خب الان نظریا همشون خوبن فقط هنرستانیا چون انتخابشون فرق داشته خز و خیلن؟؟

قطعا نمیشه یه نسخه رو پای همه پیچید 😐