2777
وا پس تکلیف مامایی چی میشه؟به نظرم سیستم یک جور دیگه عمل میکنه ربطی به دور دو ندارهشما خودتون ذخیره ...

عجیبه چرا مامایی با رتبه ۸۸ هزار ذخیره شدین😐شاید دانشگاهتون ظرفیت کمتر می‌خواسته که شما ذخیره شدین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور نیست عزیزم ما آشنامون پارسال ذخیره علوم آز بود جزو ذخیره های آخرم بود قبول شد. فکر کنم همه پی ...

امیدوارم قبول شم تنها امیدم همینه یعنی اینو نیارم واقعن میشکنم نابود میشم سال دومم هست دیگا نمیتونم بمونم پشت

من ذخیره ۹ پرستاری جهرم هستماز کجا مطمئن اینو میگینمنم قبولم ینی؟

صددرصد

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

فک کنم ۴۰۱ذخیره ۴۸قبول شدم

خیلیم عالی 

ایشالا منم قبول بشم 

میخام برم خرید وسایل میترسم

تهش قبول نشم

بعد میشه بهم بگین ثبت نام ما و شروع کلاس ما کِی میشه بنظرتون

الان دولتی ها فردا دارن میرن برای تحویل خوابگاه 

مال من هنوز مشخص نیست قبول شدم یا نه

خیلیم عالی ایشالا منم قبول بشم میخام برم خرید وسایل میترسمتهش قبول نشمبعد میشه بهم بگین ثبت نام ما و ...

نتیجه ذخیره بیاد بهت کددامشجویی میده ومیری تو سایت ثبت نام 

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

این یعنی شصت نفر بعد تو ذخیره ان

اخه جالب اینجاست که من با رتبه 39 هزار کشوری ذخیره شدم. میدونستم ممکنه این واحدو نیارم چون رتبه پارسالیا رو دیدم طرف با 42 هزار قبول شده بود. ولی من 32 تا واحد انتخاب کردم که تا آخریشون تا رتبه 80 هزار میرفت. 

یعنی یه دور همه انتخابا رو بررسی نکردن ببینن کجا قبول شدید. از طرفی هم اگه مردود بشیم انتخابای بعدی مونو در نظر نمیگیرن 😐