2777
2789

واقعا می‌شنیدم سال کنکور این اخبار خیلی رو روحیه آدم تاثیر می‌ذاره اما زیاد باور نمی‌کردم

الان ما باید چه گلی به سر بگیریم

باید کل یازدهم رو ترمیم بزنم؟😭😭

کاش خاک تو سرم میشد اون دوتا امتحانم همون پارسال خوب میدادم که الان وضعم این نباشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مثبت شه چی میشه یعنی من قید ۱۷ درصدو بزنم؟

نه اگه معدل یازدهم خوب باشه باعث میش تراز معدلت بهترشه اگه خوبم نباشی تاثری نداره

اگه مثبتشه 60 درصد فقط تاثیر داوزدهمه

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

کنکور ۴۰۵ ۶ تا کتاب یازدهم تاثیر داره تو کنکورش

آخه الان که مصوبه اومده میگه همه درسای یازدهم نهایی شده و ترمیم همشونم اجباریه

حالا دوستان میگن فقط همون ۶تا تاثیر داره، انشالله که اینجوری باشه

همهرو میدی ولی 6 تاش قطعیه

یعنی همه رو باید امتحان بدیمممم؟

ای خدااااا

من تا الان فک کردم فقط همون ۶ درس یازدهمه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

تازه فهمیدی؟؟از پارسال تا الان کجا بودی ؟!از پارسال مشخص شده باید کل دوازدهم و ۶ تا یازدهم امتحان دا ...

😐عزیزم پایه یازدهم فقط ۶تا بوده الان برای ترمیم باید کل درسای یازدهم رو شرکت کنیم

مصوبه جدیده