2777
2789

هفته پیش دیدم همه پبجا دارن میگن 19 مهر روز دختره، اینو بخرین اونو بخرین برا دخترا..... 

بعد منم رفتم به مامانم پیام دادم که مامان کادو برام نخر (روز دختر برام یدونه بلوز توی خونه ای میگرفت همیشه!) و بجاش بهم پول بده. پول نیاز دارم

حالا امروز همینجوری تبریک ساده گفت. گفتم پس کادو چی؟ گفت روز جهانیه دختره. روز دختر نیس!!! 

از اینش دلم میسوزه که بهش گفته بودم اما زد زیرش. 

فرض کن حالا نخوای روز جهانی دخترو کادو بدی. چطور دلت میاد به دخترت که بهت گفته پول لازمم یه ذره پول نذاری توی پاکت بهش بدی؟ 

دلم شکست خیلی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

به من حتی تبریکم‌نگفتن 😂مهم نیست این چیزا 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک رو نفهمیدم تا اینکه اسمت رو دیدم...... آها !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شاید بنده خدا نداره

داره عزیزم 

در حد یه کم که به من بده داره

برا خودش میره خرجای آنچنانی میکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

واسه من که هیچوقت نه کادو میده حتی واسم تولدمم نمیدن کادو، روز دخترم که فکر کنم اصن خبر ندارن، پول تو جیبیم هیچوقت ندادن تو عمرم بهم

اشکال نداره قربونت، البته هر کسی دغدغه خودشو داره نمیدونم

من که دیگه مهم نیس برام

به من حتی تبریکم‌نگفتن 😂مهم نیست این چیزا

عزیزم معمولا پدرومادر ها روز دختر که تولد حضرت معصومه سلام الله علیها که مرسوم هست تبریک میگن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد