لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
تو سال 100 تا روز دختر داریمول کن بابا مجازی شورش دراوردهمنم هیچی نگرفتم ناراحتم نیستم
شما هم مجردی؟
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
وا بخدا هیچکی هم به من تبریک نگفت ن مامان ن بابام کادویی هم بهم دادن به خاطر دل خودم روز دخترو تبریک ...
خب خودت میگی بهت کادو دادن ولی
عزیزم خانواده منم اینطوری ولی قرار نی عقده کنم حسرت ام ندارم اتفاقا امروز برای همه دوست هام تبریک گفتم اونام تبریک گفتن تو میتونی خودت برای خودت کادو بگیری تبریک بگی منطقی نیست حرفت من حتی روز تولدمم ن تبریک میگن ن کادو میگیرن چون براشون مهم نیست