اگر یه مردی ظاهرش اکتش ری اکشنش توو دیوار به دلتون نشینه عکساش به دلتون نشینه وحسی نداشته باشید ولی ازدواجی باشه عاشقتون باشه باشخصیت وخوب ومهربون باشه بگه هرچی تو بگی هرچی تو بخوای فقط چشم بگه هرکاری بخوای گوش بده ومطیعیت باشه رو انتخاب میکنید یاترجیح میدین ازدواج رسمی نکنید ولی باکسی باشید که عاشقش هستین و ازهمون اول به دلتون نشسته و...
واسه همین نوشتم ترجبح میدین ازدواج نکنید چون شرایط ازدواجو نداره ولی به شدت بهم میایم وعاشقشم و الان یک سال ونیم هست که همو میشناسیم ۴ ماه دنبالم بود ۶ ماه باهم بودیم ۵ ماه دوربودیم چون گفت ت ارزشت والاترینه هرکاری کرد اون کارودرآمد ثابت روپیدانکرده میگه چون نمیخوام بهت آسیب ولطمه بزنم رفتم چون تو ازدواجی ای منم میگه بخدا ب جون نادروپدرن فقط قصدم ازدواجه باتوبود ولی بااین شرایط گرونی و ازدواجا و ن اشتن کار ثابت ودرآمد بالا باید شبانه روز سگ دوبزنم آخرشم هیچی من فقط خوشبختی تورومیخوام واگر میخوای ازدواج کنی برو ازدواج کن اگرنه باهم بمونیم من اگرقصد سوئه استفاده خدانکرده داشتم باهات میموندم رفتم چون فهمیدم هیچ غلطی نمیتونم کنم برای ازدواج واقعا موندم چی کارکنم رابطه ی با عشق یا زندگی مشترک بی عشق من تمام فکرودلم پیش این آقاست واون آقائه ازدواجیه وایعا مردخوبیه چ کنم حسی ندارم بهش حسمو کامل دادم ب این آقا وهیچ جوره مثل ایشونو پیدانکردم انقدر شبیه به هم وتفاهن باشه واقعا کنارش خوشم نباشه واقعا نمیتونم موندم عقلانی برم توو یه زندگی مشترک یادلی بمونم توو این رابطه
من هر مورد بیاد عقلانی میپذیرمش وعلانی ازاون بهتر نیست ولی احساسی بهش ندارم چون دلم پیش ابن آقاست وهیچ جوره نمیتونم دل بکنم موندم بخدا چه کنم نظر قبلیمو لطفا بخون درجواب دوستمون توضیحات دادم واقعا گیرکردم که چه کنم💔😭😔🙈
ببین اون آقا حرف درستی زد. اگر ازدواج برات خیلی مهمه با اون آقا که وضع مالیش اوکیه ازدواج کن. چون این پسر حالا حالا ها شرایط ازدواج نداره. اما اگر نه برات مهم نیست مثلا تا اخر عمرت مجرد باشی با اونیکه دوسش داری بمون. و برنامه ریزی کنید برای اینکه ببتونید ازدواج کنید. فقط مطمئن شو که این آقا ارزش این فداکاری و داره
ببین اون آقا حرف درستی زد. اگر ازدواج برات خیلی مهمه با اون آقا که وضع مالیش اوکیه ازدواج کن. چون ای ...
همین موندم فشار مادروپدر واجتماع برای ازدواج من سنم بالاست شرایطم طوریه ک ازاین دونفر بهتر نصیبم نمیشه ای کاش این دونفر یکی بودن بخداموندم چ کنم اگر بااون آقای عالی ساده مظلوم پاک مطیع زن دوست که منو ارباب وملکه ش میدونه وبهشت میخواد برام بسازه ازدواج کنم زندگی مشترکم بدون عشقه اگربااین آقا که عاشقشم بمونم باید تاابد قید زندگی مشترکو بزنم بعدم میگم نکنه بار افسرده شه بزنه ب سرش ولم کنه بره من تمام وقت وعنروجوونی هنه چیمو بذارم دراختبارش اخرم تنها بمونم ولی هیچ جوره نمیتونم تزش دل بکنم هیچ جوره واقعا میخوامش اراونورم اون بنده خدایکسال ونینه منو میخواد موندم والا😭🙈
عقلانی با اون آقای خواستگار دلی وعشقی وقلبی بااین آقا که لاشقشم آخ که داغون شدم😭💔🙈😔
ببین احساسات خیلی زود فروکش میکنن و عقل خودنمایی میکنه. من آدمی نیستم که اگر ازدواج نکنم پشیمون بشم. ولی شما با من فرق داری پس تصمیمی که میگیری کاملا شخصیه. ده سال دیگه شما به اندازه الان احساس به این آقا نداری و کم و کاستی هاش و بیشتر میبینی. از اون طرف هم زندگی بدون عشق هیجانی توش نیست. پس به نظر من اگر واقعا دنبال ازدواجی رابطه اتو با عشقت تموم کن و تمرکز کن روی دوست داشتن خواستگارت. وگرنه بخواهی همزمان به هردو فکر کنی هیچوقت نتیجه نمیگری
ببین احساسات خیلی زود فروکش میکنن و عقل خودنمایی میکنه. من آدمی نیستم که اگر ازدواج نکنم پشیمون بشم. ...
شما مجردی ؟؟
من یکسال ونیمه میخوامش هرکاری کرد ازش بدم بیاد ذره حسم بهش کم نشده من قبلا اردواج کردم و درکل زندگی مشترک برای تنها نبودن درآینده وفشار وآرزوهای مادروپدر جهازی که مونده وردلم و حرف وحدیث فامیل رومیپسندم کلی فقط باعشقم عشقمم ک شرایطشو نداره گیرم ازعشقم دل بگنم (محاله)ومیدونم بااون آقا ی خوب ازدواج کنم خوشبختترینم ولی بدون عشق ودوست داشتن مگه میشه زندگی کرد واقعا دوراهی خیلی سختیه😭😭
شما مجردی ؟؟من یکسال ونیمه میخوامش هرکاری کرد ازش بدم بیاد ذره حسم بهش کم نشده من قبلا اردواج کردم و ...
نه متاهلم. واقع بین باش. شانس ازدواجت محدوده. اون آقا که دوسش هم داری کاملا از ازدواج ناامیدت کرده. بر فرض بخواد ازدواج کنه هم تو شرایط سختی قراره زندگی کنی. تو کامنت قبل هم بهت گفتم. اول عشقت رو ترک کن. بعد زمان بذار برای خواستگارت. یک مدت فک کن کس دیگه تو زندگیت نیست و فقط همین آقاست. باهاش معاشرت کن اگه تونستی بهش علاقه پیدا کنی ازدواج کن. شاید تو این مدت اون عشقت هم به خودش بیاد و بخواد برای به دست اوردنت تلاشی بکنه.