2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم با هیچ پسری اوکی شم

166 بازدید | 13 پست

قبلش اینو بگم ک خوشگلم حرف خودم نیس همه میگن اینم گفتم ک فکر نکین مشکل از چهرمه  و لباس پوشیدنم و ظاهرم خوبه اما کلا با هیچ پسری نمیتونم اوکی شم یا اصلا جور نمیشه یا مثلا اون راضی من ناراضیم من راضی میشم پسذه با یکی رفته تو رابطه کلا با هیچ پسری ک موقعیت مناسبی داره حالا  در حد متوسط نمیشه انگار بد از اون ور ی دوست پسر دارم خیلی باهم مشکل داریم اخلاقای بدی داره گاهی خیلی بی توجه میشه اما هر بار ک میخام تموم کنم نمیشه  اصلا نمیدونم چ سحری توشه هی میخام تموم کنم اما نمیشه باز برمیگردیم نمیدونم داستان چیه واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفتم میخام خیانت کنم؟

وقتی میگی دوس پسر دارم میخوام با یکی اوکی بشم تا جایی که مل میدونیم خیانته اول تموم کن به طرفم بگو 

بعدش میخوای هر کاری کنی بکن

تو داری خیانت میکنی انتظار داذی یارو خوب باشه باهات؟ خدا میچینه طرف حتی ندونه هم داستان چیه خدا یکاذی میکنه تو دام همچین ادمی نیوفته 

وقتی میگی دوس پسر دارم میخوام با یکی اوکی بشم تا جایی که مل میدونیم خیانته اول تموم کن به طرفم بگو ب ...

عزیز من نخاستم با کسی باشم مثلا وقتی کاتیم یا دوست‌پسرم میشه ی مدت بی خبر میره بد میاد تون انقدر گنده تو میگی خیانت ؟

کدوم خیانت چی کار کردم 

عزیز من نخاستم با کسی باشم مثلا وقتی کاتیم یا دوست‌پسرم میشه ی مدت بی خبر میره بد میاد تون انقدر گند ...

عزيزم خيانت كه اين نيست به دوست پسر كه نميشه خيانت كرد چون تعهدي ندادي اما اگه شوهر داشته باشي اون فرق ميكنه  خيانت محسوب ميشه و بدون مهريه طلاق 😉😉😃😃

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰