2777
2789

حتی برای آخرین خداحافظی هم نبودم پیشش

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور منم نبودم پیشش بدتر اینکه همه بودن جز من... به مرور مغزت عادت میکنه

یکسال گذشته نتونستم هر شب و روز قلبم درد میگیره دلم خیلی تنگه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

کی بودن که فوت شدن؟من برادرزادم سال ۹۵ فوت شد ناراحتی اعصاب و افسردگی شدید گرفتم.‌‌یکسال دقیقا مثل دیوونه ها بودم اما بعدش بهتر شدم.الان یادش میفتم اشک میاد تو چشام ولی خب در اون حد دیگه در عذاب نیستم 

این چیزی که گفتی برای بابابزرگم ( کاکام) اتفاق افتاد کنار نیومدم و نخواهم اومد قهرمان بچگیم بود 

روز خاکسپاری رو جنازه اش جوری جیغ میکشیدم و میزدم تو سر و صورت خودم که گونه ام دو تا بخیه خورد ولی خب هنوزم خالی نشدم داغش تا ابد یک روز به دلم می‌مونه 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

یکسال گذشته نتونستم هر شب و روز قلبم درد میگیره دلم خیلی تنگه

میشه بپرسم کی بود عزیزم ؟ البته یکسال اول برای ما هم سخت بود معمولا بعد از دوسال کمی طبیعی میشه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
کنار نیومدیم دارم از دوریش میمیرم هر لحظه جون میدم و خدا نمیگیره💔💔زندگی برا من تموم شدس..😭😭

عزیزم خدا به دلتون صبر بده

دوست عزیز

کنار نیومدیم

با این زخم زندگی می‌کنیم

من چندین سال مثل بار به دوش کشیدم غممو 

اما مدتی هست متوجه چیزی شدم

یا شاید با این مسئله بار از دوشم برداشتم

دنیایی هست برای در آغوش کشیدن من و اون. 

نیست نشده 

از این دنیا رفته به دنیایی دیگه و روزی میرسه که به آغوش هم پناه می‌بریم