2777
2789
عنوان

هرخانمی بگه قلق شوهرچیه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 43 پست
قلق نداره

باورکن شوهرمنم همیشه بی قلقه،،یابدقلقه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

شوهرم نیس که نامزدیم ا بدنش تعریف میکنم واقعا هم لامصب بدنش جذابه تو روش نمیگم‌شاخ شه و اگه ناراحت باشه یه بوس قدش بلنده من باید اویزونش شم بوسش کنم خوشش میاد چجوری جوجه از دایناسور می‌ره بالا 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلق شوهرم چایی با شیرینی دنیش هست ( ی مدل شیرینی المانی 😅😅😅

حالا شوهرمن تابحال شیرینی که برام آورده هیچ وقت نزاشتم جلوش بخوره...تا بحال فقط روز اول عروسیم بهش صبحانه ندادم،اگه این کارارو در حقش کنم هر روز کف پاهام ماچ میکنه...😄حقشونه بدبختا...

شوهرم نیس که نامزدیم ا بدنش تعریف میکنم واقعا هم لامصب بدنش جذابه تو روش نمیگم‌شاخ شه و اگه ناراحت ب ...

منم،،جوجه ام پیشش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بهش عذاب وجدان میدم مثلاً میگم امسال اصلا نرفتم مسافرت دلم گرفت دختر عموم هام می‌خوان برن میگه تو هم ...

چندساله ازدواج کردی؟

چندساله ازدواج کردی؟

۱۱

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

قلق شوهر من اینکه وقتی حالش خوب نیست اصلا حرف نمیزنم . تا حالش خوب میشه دعوا راه میندازم همههههه حرفا رو میگم . ی چیزیم ازش بخوام مهربون میشم شدید یعتی خودش متوجه میشه . و چون خیلی دوست داره من حرفاشو تایید کنم لی لی به لالاش بزارم . سعی میکنه انجام بده.  آخرینشم گریه اس چون من زیاد گریه نمیکنم . وقتی هم گریه میکنممم خودش میفهمه اوضاع خطریه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

حالا شوهرمن تابحال شیرینی که برام آورده هیچ وقت نزاشتم جلوش بخوره...تا بحال فقط روز اول عروسیم بهش ص ...

😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خیلی خودت وابسته بهش نشون ندی 

نه در حرف بلکه در عمل

مهربان و خوش اخلاق باشی اما کلفت  نباشی که بشه وظیفه

در کل هرچیزی به به اندازه و به جا

نه تنها با شوهر بلکه با همه

چه محیط خانه و خانواده

چه محیط بیرون ،کار و همسایه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خیلی خودت وابسته بهش نشون ندی نه در حرف بلکه در عملمهربان و خوش اخلاق باشی اما کلفت نباشی که بشه وظ ...

دمت گررررررم دخترخوشم اومد

۱۱

ان شالله  همیشه خوشبخت باشی