2821
2789

مادر شوهر من حرفاش ب کنار

ب شدت فضوله فضوووول 

از بس بیکار دم ب دیقه میاد خونه ما

بعدا زرنگ بازی در بیاره برا من کار کنه 

خیلی حرصم میگیره خیلی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این که خرید عروسی با دختراش میومد 

اینکه بدون تلفن و حتی رنگ آیفون پشت در اپارتمان میومد 

اینکه برای مراسم ها می گفت اینو رسم داریم ولی برای دخترای سلیطه اش اجرا نمی کرد

مثلا می گفت پاتختی خونه عروس باید باشه

اونموقع برای دخترش و اون یکی جاری خونه ی خودش بود 

خدا ازش نگذره که خیلی تو مخم بود

خب جوابت چی بود

هیچی فقط بغض کردم ولی خب خدا جای حق نشسته یه سال نکشید جامون عوض شد تازه عروسم هستم بهم اینجوری گفت

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

مادرشوهر من کلا خنثی است دنیا به هیچ جاش نیست نه شوهر نه بچه ،کلا دلش جوونه با ۵۳سال سن یه موی سفید ندارد تو موهاش ،دنیارو آب ببره اونو خواب می‌بره اگه سنگم بباره از چرت بعد از ظهرش نمی‌گذره ،ولی من باهاش مشکلی ندارم کاری بهم نداریم

علاوه بر حرفاش زیادی میخاس فضولی کنه و سر از زندگیمون دراره ببینه چقد پول داریم چیکار میکنیم کجا میریم بعد ی بحث کلا شوهرم گفت قطع ارتباط کنیم الهی شکر هزارمرتبه شکر الان پنج ماهه باهاشون قطع ارتباطیم 

هیچی فقط بغض کردم ولی خب خدا جای حق نشسته یه سال نکشید جامون عوض شد تازه عروسم هستم بهم اینجوری گفت

اره منم ادم خجالتی بودم خیلی بهم تیکه مینداختن و جواب نمیدادم اخرم بخاطر رفتار پسرش ک ادم زندگی نبود تصمیم ب طلاق گرفتم و الان پدرشوهرم پشتم میگه من ب عمرم دختری ب این پرویی ندیده بودم در حالی ک من فقط در حد سلام علیک باهاشون حرف زده بودم و بی احترامی تا بحال نکردم بهشون

ک میخواد بیاد؟ن زنگ نمیزنه بزنه ام چ فایده ۵ دیقه در خونمون مسیرش نزدیکه

نکبت ها نمی دونم این مادر شوهرای عوضی که پشت در اپارتمان ظاهر میشن عین جن حتی زنگ آیفون رو نمیزنن چقدر اعتماد به نفس بالایی دارن مه فکر می کنن عروس از دیدنشون ذوق می کنه اشغالا

علاوه بر حرفاش زیادی میخاس فضولی کنه و سر از زندگیمون دراره ببینه چقد پول داریم چیکار میکنیم کجا میر ...

همینکه شوهرت خودش درک کرده خوبه من همیشه میگفتم میدونم طرز تفکر اونا با من دهه هشتادی فرق داره برا همین تا حد زیادی با بعضی حرفاشون کنار میومدم ولی دیگه دیدم رفتارشون شبیه ادمای اجتماع ندیدس و اصن از روال زندگی انگار خبر ندارن

بیخیال عزیزم میگن از کوزه همان برون طراود که در اوست اونا اونا ذاتشون بده که اینطوری میگن تو قلب مهربونتو بخاطر اونا ناراحت نکن من بخشیدمشون نه اینکه اونا لایق بخشش باشن به خاطر اینکه من لایق آرامشم توهم فقط به آرامش خودت فکر کن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792