2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین گناه من چیه این وسط

72 بازدید | 2 پست

من یه بار جدا شدم خب 

دوتا بچه دارم کوچیکن دخترن جفتشون دوسال و نیم و ۴ سال و نیم بعد دوباره ازدواج کردم شوهرم قبول کرد بچه ها با من زندگی کنن منم در عوض رهن کامل کردم خونه رو ک ب اون فشار نیاد بحاد اجاره خونه بده بقیه پولمم گذاشتم حساب ک ماهی دوسه تومن بشه سودش ک برای این دوتا بچه یه وقت چیزی کم اومد و روم نشد اطش پول بگیرم به هر حال کم نیارم ..

بعد هر دوماهی برا بچه ها یکی دو دست لباس میخرم بقیه خوراکی و خورد خوراکشون شوهرم میخره .

حالا چند وقته درامدش کمه به من گفت این ماه ک پول دستم بیاد لباس بخریم ک مادرم گفته چرا همش لباس تکراری تنت هست و لباس جدید بخر .منم گفتم اره برای بچه ها یکی دوست لباس گرم بخرم ک هوا سرده مریض نشن .برگشت گفت من منظورم خودم و خودت بوده چرا همش ب بچه هات فکر میکنی فکر و ذکترت اونان ک همه چی داشته باشن منم گفتم از من دیگه گذشته اگرم بخام بخرم اول برا اونا میخرم بعد برا خودم دلم نمیاد لباس اونا کهنه باشه و جایی میریم ترحم کنن ب بچه ها ک هم مادرشون جدا شده هم نمیتونه لباس خوب تن بچه ها بکنه .حالا ناراحت شده که چرا اولویتم بچه ها هستن منم دیدم ناراحت شده گفتم عیب نداره سود پولمو ک سر ماه ریختن خودم براشون میخرم دیر نمیشه .باز بدتر ناراحت شد ک چرا الان ک من لباس ندارم تعارف نکردی ک سر ماه بجلی بچه هات برا من یه لباس بخری ... منم اعصابم خورد شد گفتم ...

لباس بچه ۲ ساله یه بولیز شلوار تهش ۳۰۰ تومن میشه مال هر کدوم .گفتم من از هزار تا چیز دیگه میزنم ک اونا کمبود نداشته باشن ولی تو حاضری یه روز سیگار پاکتی ۱۰۰ هزار تومنتو نکشی که برا خودت یا من لباس بخری .. پس اگر حاضر نیستی توقع نداشته باش همین سود ناچیز که پول لباس این دوتا هم نمیشه رو براشون خرج نکنم ...شما بودین چیکار میکردین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB