2777

بخدا صبح تا شب منتظره

شعل دیگه نمیتونه

زبانش و شنوایش مشکل داره

مشکلات زیاد داریم از همه بیشتر از این ناراحتم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسنپ باکس هم کنارش کار کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اشنامون ناشنواس می‌ره جوشکاری درآمدش خوبه

جدیدا تصادف کرده ی دستش ناکار شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا یه پیج گوشتی شارژی نمیگیره؟ کار باهاش راحته و میتونه باهاش تخت خواب و ساعت و ... نصب کنه 

هم درامدش خوبه هم با شرایطش سازگاری داره

میتونه توی دیوار هم آگهی بزاره و درکنار شغل دیگه انجامش بده

🤍.
چرا یه پیج گوشتی شارژی نمیگیره؟ کار باهاش راحته و میتونه باهاش تخت خواب و ساعت و ... نصب کنه هم درام ...

ی دستش ناکار شده

چرا خودت کار نمیکنی؟

من تو ی شهر دیگه ام با ۲تا بچه. تو خونه کسی تو ی اتاق زندگی میکنم

وسایلمو جمع کردم منتظرم شرایط جور بشه بتونیم بریم شهر شوهرم

میشه لطفا دعا کنی زود بریم پیش شوهرم؟

من تو ی شهر دیگه ام با ۲تا بچه. تو خونه کسی تو ی اتاق زندگی میکنموسایلمو جمع کردم منتظرم شرایط جور ب ...

دعا میکنم 

ولی مدت زیادیه که دیدم در این وضع منتظر شوهرتی

این وقت ها خود زن باید بره سر کار

درخواست دوستی قبول نمیکنم