2777
2789
عنوان

سی نه های کوچیک کجاش بده اخه

144 بازدید | 12 پست

ببخشیدا اگه بخاطر مرداس مردا اونارو میخوان چیکار

اینقده راحت و گوگولیه😭😭😂البته توی زیبایی تاثیر داره ولی خب... من اینجوری راضیم اگه به نظر خودم باشه احساس خوبی دارم

خیلی خوبه مثل موی کوتاه میمونه

قبلا مشکل داشتم باهاشون ولی الان نه

ولی خب نظر مردم هم اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر کجاش زیبایی داره دقیقا؟🥲😂 فقط راحتی داره من بیشتر وقتا تو فکر پروتزم ولی از ظاهر پروتزم خوشم ...

منم راحتیش رو گفتم 

وگرنه بدنم شبیه پسراس اصلا از نظر زیبایی قشنگ نیست

شونه هامم پهنه اصن یه وضعی

میگم برم تغییر جنسیت بدم سنگین تره ولی روحیه زنانگیم نمیزاره البته که به این راحتی هام نیست😂 

الان کامبیز و شهرام پشمک درخواست میدن ولی خب میگم...

بدن زن همه جوره قشنگه

منم خیلی لاغر بودم، یه مدته وزن گرفتم بهتر شدم

ولی واقعا دوست ندارم بزرگ باشه

بمیرم هم عمل نمی‌کنم

واقعا تنها عملی که لازمه فقط برای اوناییه که خیلی بزرگن و مدام کمردرد و گردن‌درد دارن

وگرنه این‌طوری که دردسری نداره، سالمه

واقعا متوجه نمیشم چطور میگید قشنگ نیست یا شبیه بدن پسرهاست، والا این شکلی ظریف‌تر هم هست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خواهر کجاش زیبایی داره دقیقا؟🥲😂 فقط راحتی داره من بیشتر وقتا تو فکر پروتزم ولی از ظاهر پروتزم خوشم ...

باور کن بی‌نهایت قشنگ و ظریفه

بزرگ که باشه شبیه پروتزی‌ها نمیشه، می‌افته پایین

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم راحتیش رو گفتم وگرنه بدنم شبیه پسراس اصلا از نظر زیبایی قشنگ نیستشونه هامم پهنه اصن یه وضعیمیگم ...

اها اون تیکه که نوشتی تو زیبایی تاثیر داره رو اشتباه متوجه شدم فکر کردم نوشتی زیباس😂😂

دقیقا از لحاظ راحتی عالیه ولی چیزای دیگه نه🥲😂💔

کاش تو زمان قدیم بودیم میگن اون موقع ها سینه کوچیکو گفتن سلطنتی و جذاب بوده😭😂