2777
2789
عنوان

خداهم ما زنا رو دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12015 بازدید | 668 پست
هنوز نرفتن جلو ی قاضی بشینن بگن شوهرم خیانت کرده طرف بگه مدرک اثبات شامل شهادت دو مرد در حین دخول و ...

بله اون زنا یی که شما میگی باید شاهد داشته باشه 

فرقی نمیکنه چه برا زن چه برا مرد 

هم برا زن باید شاهد باشه هم برا مرد 

اینطور نیست که یه مرد بیاد بگه زنم زنا کرده بیان اعدامش کنن... اونم باید شاهد بیاره.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هنوز نرفتن جلو ی قاضی بشینن بگن شوهرم خیانت کرده طرف بگه مدرک اثبات شامل شهادت دو مرد در حین دخول و ...

دمت گرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم باید اضافه کنیم ۱۴۰۰ سال پیش در بین ملت متوحشی که زن جنس دوم ک هیچ دهمم نبود و عملا ارزشش از ...

این قوانین و گفته های تاریخ رو برداشتن تغییر و تحریف دادن کتاب نوشتن چاپ کردن که زن اون زمان خیلی بدبخت و پست و بی ارزش بوده یه وقت کم نیارن از اعراب بگن ما بدبخت و بی ارزش بودیم قبل

بله اون زنا یی که شما میگی باید شاهد داشته باشه فرقی نمیکنه چه برا زن چه برا مرد هم برا زن باید شاهد ...

مردا که میتونن همون دم که زنش رو درحال زنا میبینه بکشه

این اختیار بهش داده شده اسمش هم قتل در فراش هست

چون هرچیزی تو این دنیا با سختی بدست میاد برای مرد هم اگه چیزی خدا میخواد بهش بده با سختیه مرد براش خ ...

خب چه کاریه عقل مردا رو گذاشتن ببخشید زیر شکمشون بعد امتحان بشن برن بهشت باز با حوریا بخوابن؟ 

به جاش طول عمر زنها بیشتره و زندگی شادتری دارند

اره به درد مریودی و زایمان و آنقدر نابرابری و بچه داری خیلییی شادیم خیلییی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

حالا بیا یه بُعد دیگه از تنفر خدا نبست به زن رو بهت نشون بدم

همین دم دستگاه پر عذاب که گفتی، فک کن خراب باشه درست کار نکنه و هیچوقت خوب نشه ..... 

بین هورمون های مردونه و زنونه گیر میکنیم به گــ سگ میریم

تنبلی تخمدان واقعا ظلم طبیعت به ما بود😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه تنها دیه مونم نصفهتازه بیشتر ژن رو به بچه ما میدیم بعد میگن بچه مال پدرهبچه مونم حتی اگه سندروم د ...

ژن فرزند نصف نصفه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7