2777
2789

ما ۹ ساله ازدواج کردیم من شاغل و تحصیلکردم همسرمم فعلا تمایلی به بچه آوردن نداره من ۳۱ سالمه همسرم ۳۳.

دوتا از فامیلای شوهرم همش زر مفت میزنن یکی دوبار با بیتوجهی و احترام جوابشونو دادم حالا امشب قراره ببینمشون مطمئنم که این بحثو پیش میکشن

اینم بگم این یارو ۲ تا پسر ۴۰ ساله مجرد داره دخترشم ازین خیابونیاس

حالا مشاوره لطفاااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو شرایط مشابه هستم 

اول بگم انتظار فهم و درک ازشون نداشته باش هر طور جواب بدی اخرش میگن مشکل داره بچش نمیشه پرخاشگر هم شده 

ولی تو یه چیزی بگو که دیگه دهنشونو ببندن از مسائل شخصی خودشون سوال کن تا دیگه جرئت تکرار نداشته باشن

تو شرایط مشابه هستم اول بگم انتظار فهم و درک ازشون نداشته باش هر طور جواب بدی اخرش میگن مشکل داره بچ ...

همینجور میخوام برخورد کنم،بزنم به نقطه ضعفش که لالش کنم

چقدر بدم میاد از این جور سوالا 

کاش اینا سرشونو تو شورت دیگران بکشن بیرون

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اول یه جواب سر بالا بده بعد بلافاصله بگو برا پسرات کی زن میگیری دخترت چرا ازدواج نمیکنه خواستگار نداره انقد بگو بگو و رو اینا مانور بده که بار آخرش باشه فضولی میکنه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرتون اینو بگم چطوره؟

راستش دختر پسرای ۴۰ ساله مجرد مردمو میبینیم چشممون میترسه،اما چون شما خیلی نگرانی هررررروقت کارای اداریشو انجام دادیم زنگ میزنم خبرت میکنم

اخه مردم به بچع دار شدن یا نشدن دیگران چکار دارنخیلی رو مخمه

طفلی عروس من 2ساله عروسی کرده هرموقع میریم خونه پدرشوهرم پیرمرد خرفت بهش گیرمیده که چرا بچه دارنمیشی😠

باراخر به من میگفت نزار جلوگیری کنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔