تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط میگم خدا کنه یکی مثل خودت سر راهت قرار بگیره ، بدتر از کاری که تو با من کردی سرت بیاره
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
میخوام بگم اینهمه به سن من گیر دادی هرشب بهم توهین کردی من خیلی قوی شدم خیلی ولی آسیب بهم زدی هرکار میکنم باز از یه جا آسیب میزنه بیرون دلم نمیخواد ببینمت که بدونم زندگی باهات چکار کرده ولی این حرف رو گلوم مونده که بگم چون دیگه فایده ای هم نداره
سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
ولی من بخشیدمشون همشونو اما این حرفا هی میره و میاد
کنارش گذاشته م، برام تموم شده، کاری بهش ندارم از هیچ نظر ، ولی نمیبخشم امکان نداره ببخشم
زندگیتو ساختیو رفتی جلو با هرچیزی که تو داشتی و من نداشتم و تهش به جوری نگاه کردی انگار وقتی داشتی خدا تاجو رو سر توگذاشته بود. من که خدارو پیدا کردم و گردنم گرفت حتی بخشیدم اما هر بار زخمام از یه گوشه زندگیم میزنه بیرون و مطمئنم به حدی که من آزار میبینم مطمئنم محاله قصر در بری چون منی که پای اشتباهام موندم حقمه اما توئم مطمئنم قصر درنمیری
سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
تویی که همه چی داریو به من ترحم میکنی حتی تشخیص میدی کجا بهم بگی شما کجا بهم بگی تو من یه دونه از چیزایی که داشتیو نداشتم و توهیچوقت تحت فشارایی که روم بوده نبودی وقتی به خودت مینازی و منو با چشم تحقیر نگاه میکنی حتی له شوخی تهدیدممیکنی و میخندی تو در مقابل من واقعا هیچی تو که مثل پرنسسا بزرگ شدی چی میفهمی