2777
2789

🩷🎀

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

من خودم میخوام به یه نفر بگم کمکم نکردی و من توی وضعیت بدی بودم و میدونستی از خدا میخوام با هر روش تربیتی تو رو آموزش بده که آدما به هم مسئولن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخلیه روانی

فقط میگم خدا کنه یکی مثل خودت سر راهت قرار بگیره ، بدتر از کاری که تو با من کردی سرت بیاره 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

میخوام بگم اینهمه به سن من گیر دادی هرشب بهم توهین کردی من خیلی قوی شدم خیلی ولی آسیب بهم زدی هرکار میکنم باز از یه جا آسیب میزنه بیرون دلم نمیخواد ببینمت که بدونم زندگی باهات چکار کرده ولی این حرف رو گلوم مونده که بگم چون دیگه فایده ای هم نداره

نامرد بیشرف تو که ۴ ساله تو رابطه جدی هستی چرا کاری کردی بهت احساس پیدا کنم

خاک تو سرت...و تو سر من که تو سر راهم قرار گرفتی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
فقط میگم خدا کنه یکی مثل خودت سر راهت قرار بگیره ، بدتر از کاری که تو با من کردی سرت بیاره

ولی من بخشیدمشون همشونو اما این حرفا هی میره و میاد

دلم میخواد پیام بدم بهش بگم عمیقا دلم برات تنگ شده

بهش بگم تو این دنیا تنها کسی ک دوس دارم باهاش ازدواج کنم تویی 

میتونم بهش پیام بدم ها ولی نمی‌دم چون میدونم در جواب میگه اگ راست میگی باهام ازدواج کن

ولی من بخشیدمشون همشونو اما این حرفا هی میره و میاد

کنارش گذاشته م، برام تموم شده، کاری بهش ندارم از هیچ نظر ، ولی نمیبخشم امکان نداره ببخشم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

زندگیتو ساختیو رفتی جلو با هرچیزی که تو داشتی و من نداشتم و تهش به جوری نگاه کردی انگار وقتی داشتی خدا تاجو رو سر تو‌گذاشته بود. من که خدارو پیدا کردم و گردنم گرفت حتی بخشیدم اما هر بار زخمام از یه گوشه زندگیم میزنه بیرون و مطمئنم به حدی که من آزار میبینم مطمئنم محاله قصر در بری چون منی که پای اشتباهام موندم حقمه اما توئم مطمئنم قصر درنمیری 

تویی که همه چی داریو به من ترحم میکنی حتی تشخیص میدی کجا بهم بگی شما کجا بهم بگی تو من یه دونه از چیزایی که داشتیو نداشتم و تو‌هیچوقت تحت فشارایی که روم بوده نبودی وقتی به خودت مینازی و منو با چشم تحقیر نگاه میکنی حتی له شوخی تهدیدم‌میکنی و میخندی تو در مقابل من واقعا هیچی تو که مثل پرنسسا بزرگ شدی چی میفهمی