2777
2789
عنوان

تصادف کردممممم با ماشین بیاین

176 بازدید | 22 پست

پارک کرده بودم ماشین عقبی گفت یکم برو جلو تا من در بیام آقا من رفتم جلو کالج رو با ترمز اشتباه گرفتم😭😭 هول کردم سریع دستی رو کشیدم ولی دیگه خوردم به ماشین جلویی که صاحبش اومد بنده خدا هیچی نگفت گفت چیزی نشده خلاص کن دستی رو بکش چون داشتم از ترس می‌لرزیدم😭😂خلاصه خیلی شرمنده شدم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه چیزی نشده که خوبه دیگه نگران نباش

وگرنه باید خسارت میدادی اونموقع باز یه چیزی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
فداسرت ب خیرگذشت😁

اون آقا بنده خدا هیچی نگفت اگه من جاش بودم طرف رو جر میدادم😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اون آقا بنده خدا هیچی نگفت اگه من جاش بودم طرف رو جر میدادم😂

اتفاقه دیگه 

ممکنه واس هرکسی پیش بیاد

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مقصر کارخونست ک ی جوری ماشین رو سازگار با هول خانم ها نساختن

وای چقدر خنده دار بود پشمام  

خب اگه چیزی نشده که خوبه دیگه نگران نباشوگرنه باید خسارت میدادی اونموقع باز یه چیزی

آره واقعا

اون آقا خیلی جنتلمن بود