2777
2789

از سایت رفته بودم ولی انقدر حالم بده که تاپیک زدم :)💔
تنبلی تخمدان داشتم ولی یهو خدا این نعمتو سه هفته بعد عروسیم بهمون داد :)💔 حالام یه دفعه ازمون گرفتش :)💔
تقصیر منه اون اول به فکر سقط بودم خدا ازم گرفتتش که قدر بدونم :) الهی لال بمیرم من که عاشقش شه بودم خدایا :)💔 من که جونم براش درمیرفت بعد یه مدت
چرا ازم گرفتیش خدایا
اون اول که باردار شدم تو فکر سقط بودم ولی خانومای نی نی سایت منصرفم کردن تاپیکم هست هنوزم :) عاشقش شده بودم همینجوری دلم براش ضعف میرفت دلم میخواد زود بغل بگیرمش ، شوهرم انقدر حالش خوب بود که حد نداشت هوامو داشت مراقبم بود لحظه به لحظه قربون صدقه ی بچه ای میرفت که هنوز نیومده بود :)💔

دیشب یهو بی دلیل زیر دلم تیر کشید ولی پاشدم کارامو کردم ظرف شستم و ...
کار سنگین نکردم ولی شب خونریزیم شروع شد و کمی بعدش یه لخته خارج شد ازم :)💔
رفتیم بیمارستان گفتن سقط داشتی :)💔
دعا کنید بمیرم :)💔 شوهرم از دیشب تو خودشه معلومه حالش خوب نیست وابسته ی به ای شده بود که هنوز نیومده :)
خدایا چرا اخه مگه چه گناهی کردم به درگاهت :)

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

عزیز دلم❤️🫂🫂

چقدر شرایط سختی رو داری میگذرونی

درکت می کنم

ولی شما نباید خودت و سرزنش کنی

حکمت خدا بوده

از قصد که سقط نکردی

ان شالله خدا یدونه دیگه بهتون میده😍سالم و صالح

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق ناراحت کننده ایه ..ولی خب تازه عروسی کردی دوباره مامان میشی

خیلی دوسش داشتم :) چطور فراموشش کنم :) 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

عشقم حتما حکمتی داشته غصه نخور

ولی حتما برای بارداری های بعدیت تحت نظر پزشک باش حتی قبل از اقدام

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

عزیز دلم❤️🫂🫂چقدر شرایط سختی رو داری میگذرونیدرکت می کنمولی شما نباید خودت و سرزنش کنیحکمت خدا بوده ...

:) 

مطمئن باش خدا اغوشت و خالی نمیزازه

دلم داره میترکه خیلی دوستش داشتم :)💔

عزیزدلم مطمئن باش خدا بخاطر اشتباه بنده‌هاش جون یکی دیگه رو نمیگیره که عذابش کنه

همین که خیال شیطانی سقط رو از سرت بیرون کردی حسابی واسه خدا عزیز شدی❤️ این حرف رو نزن

مطمئن باش اگه امتحان الهی هم بوده ازش سربلند بیرون اومدی

احتمالا نینی از بس هول بوده و تند تند اومده یادش رفته از دوستاش تو بهشت خداحافظی کنه واسه همین برگشته

یه کم دیگه دوباره برمی‌گرده به امید خدا

امیدوارم تا اون موقع حالت خوب بشه، خودت رو مقصر هیچی ندون عزیزدل

تو که کار بدی نکردی اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عشقم حتما حکمتی داشته غصه نخورولی حتما برای بارداری های بعدیت تحت نظر پزشک باش حتی قبل از اقدام

:) چی بگم . چشم حتما

چرا هر اتفاقی میفته فکر میکنید خدا به خاطر یه گناهی مجازاتتون کرده.دست از سرزنش خودت بردار مگه خدا مثل ما بنده هاست که تلافی کرده.تعداد زیادی از بارداری های اول قلب تشکیل نمیشه و هزار دلیل دیگه داره سقط میشه یه چیز عادیه.نه گناه کردی نه چیزی.انقد حوداث و‌چیزای عادی رو ربط ندید به گناه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷