2777
2789
عنوان

بوی بد پودر کلاژن

77 بازدید | 8 پست

دوستانی که پودر کلاژن استفاده کردین همشون بد بو هستن؟

من امروز شروع کردم استفاده بوش در حدی بد هس که اصلا نمیتونم بخورم 

چیکار کنم با آبمیوه اینا قاطی کنم خوبه بنظرتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلوم نیست چند تا جنین برداشتن خشک و رنده و پودر کردن دادن به ملت تو یو خدا منو بیرون ننداز از تاپیک ...

نهههه نگووو به اندازه کافی حالم از بوش به هم میخوره الان موقع خوردن این حرفام یادم میوفته 🥴😭فک کنم جلبک اینا ریختن توش😭

چه مارکیه؟ چطوری باید مصرف بشه؟چطوریه مصرفش هر روزه؟بصورت شاسه ای هست یا پیمانه مخصوص داره؟

من ساشه کلاژن گلد گرفتم روش نوشته ۱۲-۴

یعنی ۱۲هفته مصرف بشه ۴هفته فاصله ایجاد بشه البته من می‌خوام روزانه مصرف نکنم چون سنم بالا نیس نمی‌خوام بدنم به مکمل عادت کنه 

من ساشه کلاژن گلد گرفتم روش نوشته ۱۲-۴یعنی ۱۲هفته مصرف بشه ۴هفته فاصله ایجاد بشه البته من می‌خوام رو ...

من دوست دارم بگیرم اما نمیدونم چطور باید مصرف بشه.

از داروخانه تهیه کردین؟

خیلی بدبدعه؟

یه بسته اش چند شاخه داره و چه فیمته

شرمنده آنقدر مزاحمتون میشم. ممنونم از لطفتون 

من دوست دارم بگیرم اما نمیدونم چطور باید مصرف بشه.از داروخانه تهیه کردین؟خیلی بدبدعه؟یه بسته اش چند ...

بله از داروخونه

من ۲۳سالمه ولی شنیدم چون واس پوست خوبه از الان می‌خوام گاها استفاده کنم که از افتادگی جلوگیری بشه ولی در کل خوندم که معمولا استفاده روزانه توصیه میشه ۱۲هفته مصرف روزانه ۴هفته استراحت

بوش که بله واقعا افتضاحه من با بادرنجبویه و شکر قاطی کردم بینیمو گرفتم به زور خوردم اولش که میخواستم از بسته پودرشو بریزم لیوان از بوش حالم بهم خورد 

بسته ۲۰عددی هس من گرفتم ۹۹۰۰۰۰ البته بعدش ترب اینا نگاه کردم قیمت کمتر بود همون مارک ولی میترسم دارو رو از غیر داروخانه بگیرم