2777
2789
عنوان

برای عقد محضری کت و شلوار خوبه

99 بازدید | 13 پست

آبجیم میگه لباس شب آستین بلند بگیرم ولی خب یه طوریه راحت نیستم کت شلوار سفید با شال توری سفید قشنگ نیست؟ شما خودتون چی پوشیدید؟

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

من کت و شلوار گرفتم 

به جای شال تور زدم

کفش ونس توری هم گرفتم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کت و شلوار گرفتم به جای شال تور زدمکفش ونس توری هم گرفتم

تور چه اندازه ای؟رفتی سالن برات درست کردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

من لباس پفی نباتی پوشیدم،البته پنج سال ۹۹

آخه ما بعدش خودمونیه خانواده ما و اونا جشن بزرگ نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا اگه بین ۱۸ تا ۲۸ سالته ازین کت و شلوارهای زنونه نگیر شیک و دخترونه و ظریف و ساده تور هم میتو ...

کت شلوار هنوز ایده ای ندارم چه مدلی بگیرم فردا میخوام برم بازار دخترونه چطوری میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تور چه اندازه ای؟رفتی سالن برات درست کردن؟

تور بلند بود

اره 

ولی موهامو معمولی باز گذاشتم یکم کرلی کردم 

از جلو هم سوسکی زدم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

کت شلوار هنوز ایده ای ندارم چه مدلی بگیرم فردا میخوام برم بازار دخترونه چطوری میشه؟

ببین من ساده ساده گرفتم 

شومیز شلوار قد نود

و کت ساده سفید 

به نظرم از مد نمیوفته