2777
2789

خانما من رفیق پسر دارم که چند ماه پیش بهم گفت پیج اینستات رو بده 

منم گفتم بنابه دلایلی فعلا اینستا رو پاک کردم چون وقتم رو می‌گرفت (اکانتم و پاک نکردم فقط اینستا رو پاک کردم)

بعد امروز اومده پیام داده آره این پیج ماله توعه ؟گفتم آره 

از کجا پیداش کردی 

برگشته با کنایه میگه فکر کردی واقعا پیگیرتم؟اینستایی که نداشتی اومده بود تو پیشتهاداتم 

بعد دوباره این جمله پیگیرت نیستم رو تکرار کرد 

منم گفتم خیلی بد داری حرف میزنی ها 

اونم گفت منظور بدی نداشتم 

از صبح دارم  حرص میخورم 

چه جوری حالشو بگیرم 

حتی اگر قهر کنه بره هم مهم نیست فقط میخوام دلم خنک بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدا تا الانم بزور تحمل کردم از صبح اعصابم خورده

می‌دونم جواب بدی یعنی برات مهمه برات مهم نباشه اینو تو زندگیت تعریف کنی موفقی گاها لازمه جواب در خور بدی بزار بنویسه داره چیلیز ولیز می‌کنه خخ

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
می‌دونم جواب بدی یعنی برات مهمه برات مهم نباشه اینو تو زندگیت تعریف کنی موفقی گاها لازمه جواب در خور ...

ببین همیشه خوش اخلاق ترین بود 

امروز یه هو اومد اینجوری توپید رفت 

بعدم همش میگه پیگیر نیستم 

خب لامصب مگه من به تو پیام دادم 

خودت شروع کردی 

بیخیالش باشی بهتره ارزششو نداره مخصوصا اگه خیلی صمیمی هستین  ولی اگه دیگه خیلی بد باهات رفتار کرده ب نظرم خیلی بدش اومده ک تو فکر کنی پیگیرته پس دقیقا یجوری رفتار کن که انگار فکر میکنی پیگیرته تا فشار بخوره

بیخیالش باشی بهتره ارزششو نداره مخصوصا اگه خیلی صمیمی هستین ولی اگه دیگه خیلی بد باهات رفتار کرده ب ...

اره صمیمی هستیم 

ولی اگر بیخیال باشم پررو میشه 

دفعه بعد بدتر حرف میزنه 

باید بدونه اشتباه کرده 

ببین همیشه خوش اخلاق ترین بود امروز یه هو اومد اینجوری توپید رفت بعدم همش میگه پیگیر نیستم خب لامصب ...

آدم ها تو شرایط مختلف میشه بهتر شناخت عصبانیت طبیعیه همه داریم ممکنه یه رفتاری بشه آدم عصبانی بشه از اینکه گفتی پیجی نداری شاکی شده اصلا مهم نیست همون اول بگو دارم استفاده نمیکنم و نمیدم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اره صمیمی هستیم ولی اگر بیخیال باشم پررو میشه دفعه بعد بدتر حرف میزنه باید بدونه اشتباه کرده

اینم هست می تونی بی محلش کنی دیر ب دیر جوابشو بدی صددرصد بدش میاد اومد پرسید چرا اینجوری رفتار میکنی می تونی توضیح بدی ک هنوز ناراحتی از رفتارش