2777
2789
عنوان

چقد بابام اینا بی وجدانن

137 بازدید | 3 پست

من هنوز ۱۸ سالم نشده حضانتم با مامانه ( پدر و مادرم جدا شدن) وقتی بانک سپه هک شده بود کارت سهامم سوخت و سیصد چهارصدتومنم پول روش بود امروز با مامانم رفتیم کارتمو درست کنیم سهامم اومده بود تولد دوستمه خواستم براش کادو بخرم مامانم پول نداشت بده بهم گفتن با پول خودم بخرم 

ولی امضای بابام سر کارتم بود و ما با پارتی بازی کارتو گرفتیم چون چند ساله پیش بابام و خانواده پدریم نرفتیم 

خلاصه کارتو گرفتیم اومدم موجودی گرفتم دیدم سه هزار تومان روشه درحالی که باید ۱۵۰۰ روش میبود 

رفتیم بانک دوباره و گفتیم چی شده رفت تو سامانه نگا حسابم کرد گفت ۱۲ مهر همه پولت از حسابت برداشت شده گفتم اخه کارت من سوخته دست خودمم بوده چطور ممکنه احتمال داره هم شده باشه ؟ اون اقاهه هم گفت دخترم تو چند سالته مثلاً میخوا در آینده کاره ای بشی؟ یعنی چی هک شده باشه اصلا چنین چیزی وجود نداره یکی حسابتو خالی کرده 

مامانم همش میگفت عموت اومده کارتتو گرفته (چون بابام معتاده و اصلا نمیتونه از سر موادش پاشه و بخاطر شباهت زیاد عموم و بابام همیشه عموم کارای اداری بابام رو انجام میداد) خلاصه پرینت گرفتیم دیدیم اره همش ۳۰۰ تومن و ۴۰۰ تومن از کارتم برداشت شده 

مامانم زنگ زد به عموم گوشی رو داد دستم هرچی فوش از دهنم درومد بهش گفتم و انقد ناراحت بودم اعصابم خراب بود دیگه نتونستم حرف بزنم مامانم گوشی رو گرفت بهش گفت شما خو نفقه نمیدید بهشون حداقل به هزار تومن خودشون رحم کنید عمومم گفت به جان بچم من از چیزی خبر ندارم فق بگو دخترت چرا اقه فوشم داد 

منم گوشی رو گرفتم گفتم چند روز دیگه تولدمه بجا اینکه پول بزنید حسابم حسابمم خالی میکنید گفت شماره کارت بده بفرستمش ولی از چیزی خبر ندارم منم گفتم بحث پولش نیست بحث بی وجدانی شماعه و قطع کردم 

بعد نیم ساعت بابام به مامانم پیام داد نوشته بود من فکردم سود سهام خودم اومده شماره کارت بفرست تا پولو بفرستم 

مامانم خواست نفرسته ولی گفتم بفرست براش 

همین الان پولو زد حسابم 

تو زندگیم خیلی ناراحتی و مشکل داشتم ولی هیچوقت اندازه امروز و اون موقع که برا دانشگاه داداشم به بابام زنگ زدیم یه کپی از مدارک بفرسته و گفت باید بهم پول بدید تا بدمشون بهتون ناراحت نشده بودم 

خیلی سختهه بخدا دارم با گریه تایپ میکنم 

مامانم تو پیام به بابام گفت تولد دخترته چرا انقد از خودت نا امیدش میکنی گفت عه قربونش بشم کیه تولدش 

حتی نمیدونست تولدمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB