2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوینده ای که استفاده میکنی خیلی مهمه ولی اکثر خانما نمی‌دونم چطوری از آبرسان استفاده کنن اول دوستت که که خوب شستی تونر استفاده کن بعدش سرم آبرسان بزن ( بتاگلوکن باشه حتما) بعدش آبرسان بزن جذب که شد مرطوب کننده بعدش آبرسان قوی با کرم تغذیه کننده اینطوری تازه هیالورونیک جذب میشه

شوینده ای که استفاده میکنی خیلی مهمه ولی اکثر خانما نمی‌دونم چطوری از آبرسان استفاده کنن اول دوستت ک ...

من نمیدونم چه برندی بگیرم خوب باشه شما میتونید راهتمایی کنید

شوینده ای که استفاده میکنی خیلی مهمه ولی اکثر خانما نمی‌دونم چطوری از آبرسان استفاده کنن اول دوستت ک ...

سلام عزیزم شما میتونین راهنمایی کنین برای یه آبرسان خوب که ایرانی باشه؟

و اینکه پوستم انگار داره خط های ریز میفته چیکار کنم؟

چی استفاده کنم؟

پوستمم به شدت نازکه و خشکه

ممنون عزیزممعمولی رو به خشکه ولی الان چند وقته بشدت دهیدراته شده

شوینده سونگ جونگ‌ اتود برای تایپ پوستی شما عالیهههه ولی برای پوست دهیدراته یک روتین خوب آبرسانی احتیاج دارین میتونید بعد از شستن صورت ( دقت کنید بعد از شستن صورتتان کامل اون رطوبت آب رو نگیرید ) بعدش یه سرم جذب استفاده کنید مثل در کننده نامبوزین این سرما باعث میشن مواد بهتر جذب بشه یا مثلا اسنس میکسون البته این یک مرحله اختیاریه بعدش سرم بتا گلوکان استفاده کنید از هایولورینک خیلیییییی قوی تره بعدش یه مرطوب کننده سبک که آب زیر پوستتون تبخیر نشه حالا ی آبرسان خیلی سنگین مثل لانیژ استفاده کنید اینطوری کل آبرسانی جذب میشه 

سلام عزیزم شما میتونین راهنمایی کنین برای یه آبرسان خوب که ایرانی باشه؟و اینکه پوستم انگار داره خط ه ...

سلام عزیزم البته 

ی تاپیک داشتم ابرسانای ایرانی که خوب بودن رو معرفی کردم هنوزم هست ولی جدیدا یک سرم امتحان کردم بتا گلوکان ایونیک تقریبا هم قیمت ایرانی هاست ولی خیلیییییی عالیه 

برای خطوط و چین و چروک ترکیباتی مثل رتینول یا باکوچیول خیلی خوبن ولی چون پوستتون نازک و حساسه توصیه نمیکنم یک سرم دکتر دنیس دارن محشره ولی قیمتش یکم بالاست تو ۸ تومنه اگر مسئله قیمت نیست این سرم واقعا معجزه می‌کنه قیمت پایین تر ژل کرم مدیکیوب یک ژل کرم صورتی رنگه قیمتش خیلی خوبه از طرفی آبرسانی خیلی عالی داره و برای از بین بردن چروک های پوستی هم خیلییییییی موثره سرم پر کننده راند لب هم برای چین و چروک خیلی موثره 

سلام عزیزم البته ی تاپیک داشتم ابرسانای ایرانی که خوب بودن رو معرفی کردم هنوزم هست ولی جدیدا یک سرم ...

عزیزم دور چشم هم میتونی معرفی کنی.چروک داره زیر چشمم میخوام یه چیزی باشه که چروکارو از بین ببره

عزیزم دور چشم هم میتونی معرفی کنی.چروک داره زیر چشمم میخوام یه چیزی باشه که چروکارو از بین ببره

اتفاقا دور چشم هم خیلی استفاده کردم اگر فقط چروک دارین مثلا سیاهی دور چشم و داف دور چشم ندارین به لوستر رتینول برند سلیمکس داره واقعا عالیه در حد یک نقطه هر شب به دور چشم بزنی تا نهایتا سه هفته تمام چروک های پنجه کلاغی دور چشم محو شدن