2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش برخورده

70 بازدید | 14 پست

دوستم رو بخاطر موضوعی حدود۳ هفته بلاک کردم الان از بلاکی دراوردم و هر چی پیام میدم جوابم رو نمیده اصلا سین نزده اما آخرین بازدیدش به تازگی هست...شاید هم جایی هست که آنتن نداره نمیددوووونم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

منم یه دوستی دارم ماهی یه بار بهش پیام میدم دوباره بلاک میکنم

فکر کن ۱۰ روز اون من رو بلاک کرد یک روز حرف زدیم باز بحث مون شد ۳هفته بلاک کردم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه فیلمش میکنم هروقت دور هم میشینیم. بهش پیام میدم بعد بلاک میکنم فهمیده میکه منو مسخره کردی ...

واااا چیکار باهاش داری خب😅

نداره حقشه وقتی داداشش بهم بد و بیراه گفت لال مونی گرفت ازم دفاع نکرد بعدم به دروغ گفت زندان بودم در ...

💔🥺😭

سلام عزیزم  یادته منو قبلا با هم حرف زده بودیم راجب ماز ازت پرسیده بودم که چطوره 

من بودجه زیست رو خوندم خب توی این ۲ هفته 

بعد ماز ۴۰۲ و ماز ۴۰۳ رو زدم جفتش تقریبا ۵۰٪  شد 

به نظرت خوبه؟ 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

سلام عزیزم یادته منو قبلا با هم حرف زده بودیم راجب ماز ازت پرسیده بودم که چطوره من بودجه زیست رو خو ...

اهههه چه تایمی آن شدم...آره عزیزم عالیه کلا کنکور حدود۱۰ درصد بالاتر از میانگین ماز میزنی تقریبا...پاسخنامه آزمون رو که دادی خوب بررسی کن

اهههه چه تایمی آن شدم...آره عزیزم عالیه کلا کنکور حدود۱۰ درصد بالاتر از میانگین ماز میزنی تقریبا...پ ...

شانس منه 😅

میگم آخه پاسخنامه ش خیلییی مطالب فراوووونه خودشم از رو گوشی  و خیلی ترکیبی و خیلیییی زیااااد پر از جدول 

بیشتر سوالایی که غلط و نزده هستن بررسی میکنم 

ولی سوال اگه آسون باشه ودرست زده باشم  ی نگاه کلی ميندازم  

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

شانس منه 😅 میگم آخه پاسخنامه ش خیلییی مطالب فراوووونه خودشم از رو گوشی و خیلی ترکیبی و خیلیییی زیا ...

آره همین درسته...فعلا آزمون اول هست وقت داشتی ولی آزمون های بعدی اگه نتونستی اصلا مهم نیست که آزمون سال های قبل رو نزنی...تمرکزت روی کتاب تست ها باشه و آزمون رو که دادی مخصوصا برای زیست حتی سوال های درست رو هم به پاسخنامه نگاه بنداز❤️