2777
2789
عزیزم شما مذهبی هستی ؟؟؟ مذهبی ها که اعتقاداتشون چیز دیگس

وا چه ربطی داره اتفاقا چون مذهبی ام سخت به مهریه معتقدم 

مذهبی های اطراف من مهریه های خانماشون رو دارن میدن 

چون معتقدن مهریه یک دِینِ به گردنشون حتی بعد از مرگ هم خدا مرد رو بابت پرداخت نکردن مهریه باز خواست میکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه ربطی داره اتفاقا چون مذهبی ام سخت به مهریه معتقدم مذهبی های اطراف من مهریه های خانماشون رو دار ...

اره خودشون اینجورن ولی برا بقیه نسخه می پیچن می گن زن مهریشو  نبخشه فلانه شوهر ازش راضی نباشه فلانه

اره خودشون اینجورن ولی برا بقیه نسخه می پیچن می گن زن مهریشو نبخشه فلانه شوهر ازش راضی نباشه فلانه

نه اصلا مذهبی های اطرافم همچین نظری ندارن 

بالا برن پایین بیان مهریه برای مرد مثل مال دزدی میمونه بااااید به زن پرداخت بشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

از خود خدا و هم پدرمادرم بیشتر دوسش دارم و البته ایشون هم نسبت به من همینه

مهریه رو نه چون خودش هیچوقت همچین چیزی نمیگه اتفاقا عقیده داره بعد فوت شوهر این مهریه هست که بدرد خانوم میخوره موقع ارث

و در مورد کلیه بله کلیه که سهله قلب هم لازم باشه میدم 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نه اصلا مذهبی های اطرافم همچین نظری ندارن بالا برن پایین بیان مهریه برای مرد مثل مال دزدی میمونه باا ...

همین الان یه خانمه تاپیک زده شوهرم نمی ذاره از خونه برم بیرون 

اینا که شما می گی مذهبی نیستن یه عده هستن که تفکرات مدرنیته و به روز دارن دارن ولی در ظاهر یه کمکی هم اعتقاد دارن 

اتفاقا مذهبی ها اینکه زن مهریشو بذاره اجرا خیلی بد می دونن یا مثلاً طلاق بگیره پدر مادر دخترو از خونه پرت می کنن بیرون قشنگ ۱۰ سال پیش که جامعه مذهبی بود اکثر مردم همینجور بودن

روزی هزار نفر اینجا تاپیک می زنها شوهرم اجازه نمی ده از خونه برم بیرون 

یه تحقیق کردم دیدم اره ظاهراً مراجع فتوا دادن زندانی کردن زن تو خونه مستحبه 

همین الان یه خانمه تاپیک زده شوهرم نمی ذاره از خونه برم بیرون اینا که شما می گی مذهبی نیستن یه عده ه ...

عزیز دلم شما اصلا فرق آدم جاهل با مذهبی رو نمیدونی 

اونی که شما مثال زدی مذهبی نیست جاهل و ادعای مذهبی بودن دارن

مذهبی هایی که من میشناسم اصلا مهریه رو اجرا نذاشتن 

خود مرد  این باور و اعتقاد رو داره و در حد توانش پولی یا طلایی به عنوان مهریه میده به همسرش 

مثلا من خانواده ام به شدت مذهبی هستن من وقتی تو زندگیم به مشکل خوردم مادرم گفت اگه فکر میکنی نمیتونی ادامه بدی خودت و پسرت قدم رو چشمام بذارید بیایید پیشم زندگی کنید

این از خونه انداختن بیرون و اینارو با عرض معذرت من بیشتر تو خانواده های به شدت سنتی و قدیمی دیدم که طبق عادت یه نمازی میخونن یه چادری سر میکنن 

اینا اسمشون مذهبی نیست اینا سنتی هستن

همین الان یه خانمه تاپیک زده شوهرم نمی ذاره از خونه برم بیرون اینا که شما می گی مذهبی نیستن یه عده ه ...

مطابق با ماده ۵۸۳ مردی که اقدام به حبس زوجه در خانه نماید به ۱ الی ۳ سال حبس محکوم می شود. همچنین ممکن است با توجه به شرایط قاضی برای او ۶ الی ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی تعیین نماید. در برخی از مواقع نیز می تواند از این موضوع تحت عنوان عسر و حرج استفاده کند و حق طلاق را دریافت نماید.