2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرسیم تو دو سه ساعت؟

میتونید جای نزدیک برید یا پارکی چیزی برید موکت پهن کنید روش از سوپرمارکت صبحانه بگیرید بشینید روش بخورید تو پارک بعدم مثلا قدم بزنید یا بدمینتون چیزی دارید بازی کنید و...

بستگی داره کجا زندگی کنی من شهرم کوچیکه شهرهای بزرگ لابد جایی دارن برن بیشتر جمعه ها و‌پنج شنبه ها ساعت ۷صبح رلم میاد دنبالم یا با ماشین یا موتور من غذا درست میکنم میریم کوه جات خالی  روی قله کوه با موتور میریم هیجان انگیزه چای آتیشی  چشمه پیاده روی کنسرو‌میبریم با قابلمه کوچیک اونجا میجوشینیم میخوریم گاهی املت یا کباب خونه درست میکنم میبریم اونجا گرم میکنیم میخوریم خوراکی میبریم میخوریم فصل بهار قشنگه تا ساعت سه چهار برمیگردیم گاهی تا ظهر اونجاییم میشه صبح رفت البته الان سرده با موتور نه با ماشین باید بری ولی دوتایی خیلی خوش میگذره طرف پایه باشه خوش اخلاق باشه خیلی خوش میگذره قراره باز یک جمعه دیگ بریم کوه پیاده روی خخخ ما جفتمون چون سرکار میریم اخر هفته بیکاریم