2777
2789

سلام دوستان عزیز میخوام ختم صلوات هدیه به حضرت علی اصغر به نیت حاجتروایی هممون بزارم شما هم توی این توسل شرکت میکنید؟ اگر شرکت میکنید اعلام کنید 

دوستان طبق متن هر کسی میخواد شرکت کنه باید حتما تعداد ۱۴۰۱ مرتبه صلوات رو بخونه ممنون 

طریقه  توسل به حضرت علی اصغر ،نذر صلوات به عدد اسم ایشان یعنی 1401 می باشد …

سلام دوستان عزیز ازقدیم بهمون گفتن هروقت گرهی تو زندگیتون بود که هیچ جوره باز نمیشد به حضرت علی اصغر متوسل بشین که این عزیز با دستای کوچیکشون گره های بزرگی تا حالا باز کردن 

میخوایم ۴۰ نفر بشیم و هرنفر ۱۴۰۱ صلوات هدیه کنیم به شیرخواره کربلا باب الحوائج تا ان شاالله ایشون بهمون نگاه کنن و دستمون رو تو دستای کوچیکشون بگیرن 

حالا چرا ۴۰ نفر برطبق حدیث زیر 

امام صادق علیه السلام: هیچ‏گاه چهل مرد گِرد هم نیامدند و براى کارى به درگاه خداوند عز و جل دعا نکردند، مگر آن که خداوند، دعایشان را اجابت کرد. اگر چهل نفر نبودند، چهار نفر، ده بار دعا کنند، حتما خداوند دعایشان را اجابت می‏کند و اگر چهار نفر نبودند، یک نفر، چهل بار دعا کند، خداوند عزیزِ جبّار، دعایش را اجابت می‏کند

بیایدمتوسل بشیم به حضرت علی اصغر و براهم دعاکنیم همدیگه رو لایک کنیم و دعا کنیم‌ان شاالله گره های زندگی تک به تک عزیزان رو با دستای کوچیکشون باز کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.