2777
2789

مثلن یکی بگه خیلی زشتم و اینا عکس بده میگن وااای خیلی خوشگلی انقدددد همه میگن خوشگلی فلان ولی کافیه یکی بگه من همه میگن خوشگلم شما نظر بدین میان میگن معمولی ...عادی ...پس تو خوشگلی من چیم ...یادمه یه دختره گفته بود خیلیا میگن شبیهه عروسکم واقعا هم شبیهه عروسک بودااا من دیدمش ناز بودبعد همه تو تاپیکش عکس میدادن پس تو عروسکییی من چیم پرنسسم فلانم ...دیروزو من پسرمو گفتم معلمش گف خیلی باهوشه و نخبه میشع و فلان بعد یه سری گفتن لابد مدرسه کمک کردی یکی گف باور نکن یکی گف اشتبا گفته خلاصههههه اگه میگفتم معلمه پسرم گف بچت خنگه همه میگفتن صبر کن این بچه فیلسوف میشه واقعا چرااا انقد دلا سیاهه یا فقط ناراحتیو دوس دارن از خوشی بدشون میاد 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نه همه هاااا ولی زیادن 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون ایرانی اینه کلاخودتو بکوبی میکشنت بالاخودتو بالا ببینی میزننت زمین

دقیقاااا همینه تو واقعیت هم خیلی دیدم

چی بگم والا

ادم دلش واقعا میگیره چرا دنیا اینجوریهههه

80 درصد مردم اینجورین

بخوای خوشحالیت رو باهاشون درمیون بذاری تخریبت میکنن

پیش ادمای غریبه از خوشیت نگو وگرنه انرژی خوبت رو میگیرن بهت انرژی منفی میدن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

کلا حسودن :)))نمی‌توانند ببینید یکی اعتماد بنفس داره

نمدونم تو واقعیت چی به روزشون میاد که اینجوری میشن 

خب‌حالا‌ادم‌میمونه‌چی‌بگه‌

اینا‌همه‌از‌یک‌قشر‌نیستن‌

بی‌فرهنگ‌هست‌با‌فرهنگم‌هست‌

بعضی‌ها‌تا‌یک‌نظربدی‌‌عین‌‌سگ‌میگیرن‌پاچتو‌

بعضی‌ها‌هم‌خوبن

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

توجه نکن 

منم یه بارتو تاپیک عکس بودم چندنفرعکس گذاشتن بخدا ازمعمولی هم پایین تربودن من عکس گذاشتم درحالی که چهره م بدنیس همه شروع کردن ایرادگرفتن 

عادتشونه یاازحسودیشونه خداداند

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

خخخخ برام پیش اومده 

خب خواهر حسادتتتتتتتت 

بیخیال 

به من میگفتن خوشگلی که خوشگلی 

ما چه کنیم خودشیفته ای چرا؟ چون عکس میذاشتم زود زود 

😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙