2777
2789

دوسه ماهی بود دستام دون میزد و میخارید توخانواده فقط من و پسرم گفتیم پشه هست و پیف پاف میزدیم رفته رفته داشت بدتر میشد و گفتیم پشه خرکه درصورتی ک خونمون آپارتمانیه و من حتی یدونه مورچه هم ندیده بودم توخونه خیلی خونه تمیزو نوسازیه رفتم دکتر و خبرمرگش گفت گاله😭شبوروز تونت بودم راههای مقابله باگال و صددرصدمطمئن شدم گال هستش(گال یه نوع بیماری پوستی ک یه موجودی مثل انگل میره زیرپوست و تخم گذاری میکنه)نمیدونم چرا ولی با زدن کرما و خوردن قرصا بدترشدم و مجدد رفتم مطب خصوصی ی دکتر خیلی معروف ک دوستم چن سال پیش گال گرفته بودن و بهشون مراجعه کرده بودن گفته بودن گاله و با استفاده ۱۰ روزه داروهاخوب شده بودن ک خبرایشوتم اینم اشتباه تشخیص دادو داروی گال داد بهم ک ۳تومن شد داروهاش امشب داروهارو زدم و گرفتم بخابم ک خارش لعنتی طبق معمول اومد سراغم ک میگن شبا گال خارش عود میکنه و تا مرز جنون من میخاروندم ک خون بیاد😭 تمام دستو پام زخمه و جای لک هست و پوستم خیلی بدشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از هتل گرفته بودم.

یه پماده هفته ای یکبار میزنی به کل بدنت

ولی باید برهنه باشی و یک سب بخوابی باهاش.

من سومین هفته خوب شدم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ولی بیماری من گال نبود

دونه دونه میزنه بعضی جاهای بدنت؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نور گوشیمو انداختم رولباسم و دیدم ی موجود خیلی ریز رولباسمه تو اینترنت زدم و فهمیدم ساسع لعنتیهههه😭

اره اشتباه میگیرنس.

از رختخوابه

نور گوشیمو انداختم رولباسم و دیدم ی موجود خیلی ریز رولباسمه تو اینترنت زدم و فهمیدم ساسع لعنتیهههه😭

اووووووه واااای خبر بد ببخشید عدرمیخوام نمیخوام حامل خبربد باشم ولی ساس باید تمام مبلا و کابینتا عوض بشه خیلییی موزیه همسایه دورماخونشون زد کلی سمپاشی و کارشناس اوردن اخر وسایل خونه رو یه مقداریشو ریختن ازنو خریدن 

اره اشتباه میگیرنس.از رختخوابه

فک میکنم فقط توی تختمونه همسرم توی تخت کمرش درد مبگیره و روی زمین میخابه جالبه بدونید یبارم نیشش نزده ولی دخترمو پسرم بامن توی تخت میخابن و جالبه اینم بدونید دخترمم یدونه جای نیش نداشت فقط منو پسرممم😭

تو باغمون سگ ژرمن داشتیم و وقتی میرفتیم باغ همسرم میذاشتش پشت ماشینو میبردش اینور اونور🤕 هرچقد بحث ...

چقد چندش 🤢

خدا صبرت بده

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین