2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه با روی خوش برخورد کن و لبخند بزن

و در مقابل عصبانیت ها، سکوت کن 

توی ناراحتی جواب کسی رو نده، اروم که شدی با فکر و سنجیده جواب بده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بخاطر حرف و رفتار بقیه ارتباطتون با شوهرتون خراب نکنید مادرشوهر مشکل داری به خودش بگو خواهرشوهر مشکل داری به خودش بگو نزارین شوهر بین خانوادش و شما یکی انتخاب کنه چون معمولا خانواده‌ش انتخاب میکنه 

سیاست رفتاری ک من همیشه ازش جواب گرفتم اینه که حرفامو تو شوخی جوری ب طرف مقابلم میگم ک خودشم همراهیم ...

چطوری اخه؟

مثلا فکر  کن  شما  شاغلی  یکی  از  اقوام  شوهرت  که  قبلا  شوهر  تو  رو  میخواسته  الان  به  خاطر  شاغل  بودنت  مسخرت  میکنه  

الان  شما  کلا  چی  میگی  و  چیکار  میکنی؟

بخاطر حرف و رفتار بقیه ارتباطتون با شوهرتون خراب نکنید مادرشوهر مشکل داری به خودش بگو خواهرشوهر مشکل ...

دقیقااااااا من این بدبختی رو حماقت رو چندسال کردم شوهرم ازم فاصله گرفت گفت تو هرچقدر بد خانوادم و بگی من بیشتر ازت متنفر میشم

من دروغ نگفتم فقط مشکلم این بود سیاست نداشتم واقعیت رو هم میگفتم 

خانوادش جلو شوهرم باهام خوب بودن پشت سر بد

من جلو شوهرم بد خانوادشو میگفتم پشت سر بهشون احترام میزاشتم خیلی خنگم برعکس بودم

حالا چندماه بهتر شدم یکم

کاربر قدیمی هستم