2777
2789
عنوان

خونمون خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست
وای عزیزم 😢رفیقی ..آشنایی کسی نیس بیادامشب پیشت بمونه؟اینطور که تعریف کردی بخدا من ترسیدم

عزیزم من الان شهر غریبم

اینجا هیچکیو نداریم

این خونه واقعا ترسناکه حتی وقتی خانوادمم هستن

حیاطش خیلی ترسناکه

دیگه الان که خالیه بدتر شده

بهش فکر نکن حساس نشو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست عزیزم از بس ترسیدی و به خودت تلقین کردی این صداها رو میشنوی ،همه چراغ ها رو روشن کن ،اگر تو حیاطمون چراغ دارید اونا روهم روشن کن ،یه فیلم طنز دانلود کن و بشین ببین 

دوستی چیزی نداری زنگ بزنی چند ساعت بیاد پیشت؟یا تو چند ساعت بری پیش اون ؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
کسی داری بیاد پیشت یا بری پیشش؟ببین قیمت هتلی چیزی چنده ک ی شب اونجا بخوابی مامانت باید با شما میمون ...

حقیقتشم تقصیر خودمه 

اونا گفتن باید بیایی 

من  سر یک ماجرایی لج کرده بودم 

نرفتم باهاشون

دیگه به کارهای انتقال دانشگاهم باید میرسیدم 

تا غروب نشده کل چراغای داخل و حیاط رو روشن کنین یه فیلمی چیزی دانلود کنین با صدای بلند ببینین حواستو ...

هرکار کردم فائده نداره

هی میام نی نی سایت سرگرم شم 

الان بدبختی اینه دارم میترکم...😖😖

عزیزم من الان شهر غریبماینجا هیچکیو نداریماین خونه واقعا ترسناکه حتی وقتی خانوادمم هستنحیاطش خیلی تر ...

چندبارآیت الکرسی بخون فوت کن به اطرافت.انشالله اتفاقی نمیفته.دیگه مجبوری ..فکرو خیال بدنکن اینجوری استرست بیشترمیشع.خواستی بخابی قرآن و چاقو بزارزیربالشتت..

من اگه جات بودم، الان میرفتم، چیپس و پفک و کاپوچینو و نوشابه میخریدم. یه فیلم هم میگذاشتم و لذت میبر ...

اگر منم تویک خونه آپارتمانی بودم قطعا همینکارو میکردم عزیزم

ولی واقعا عبور از این  حیاط متروکه  انگار عبوراز اتاق فراره

چجوری برم دستشویی😩

با خودت آهنگ بهونه به چیزی فکر نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیزی نیست عزیزم از بس ترسیدی و به خودت تلقین کردی این صداها رو میشنوی ،همه چراغ ها رو روشن کن ،اگر ت ...

فامیل نه عزیزم. به دوستام اعتماد ندارم

تنهام هستم ریسکه باز 

اگر منم تویک خونه آپارتمانی بودم قطعا همینکارو میکردم عزیزمولی واقعا عبور از این حیاط متروکه انگار ...

اتفاقا ما هم توی خونه حیاط دار هستیم. حیاطمون هم مثل خودتون بزرگه. حیاطمون ۸۰ متره. دستشویی هم ته حیاطه. 

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

حقیقتشم تقصیر خودمه اونا گفتن باید بیایی من سر یک ماجرایی لج کرده بودم نرفتم باهاشوندیگه به کارهای ...

پس تا روز هست کاراتو بکن دستشویی برو 

وضو بگیر

اگرم خریدی داری تا روزه و فرصت هست انجام بده بهتره

فامیل نه عزیزم. به دوستام اعتماد ندارمتنهام هستم ریسکه باز

پش یه فیلم طنز دانلود کن ببین حواست پرت بشه 

آیت الکرسی هم بخون سریع ترست از بین میره خودم خوندم مواقعی که ترسیدم عالیه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اگر منم تویک خونه آپارتمانی بودم قطعا همینکارو میکردم عزیزمولی واقعا عبور از این حیاط متروکه انگار ...

البته نمیخوام بترسونمت. ولی اگه مثل من تا حالا چند تا جن دیده بودی، دیگه نمیترسیدی. من دیگه جوری شدم که اگه یه جن از جفتم رد بشه، فقط میگم: اِه جن.

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.