2777
2789
عنوان

حس شیشم یا تک نیت🤍

1249 بازدید | 214 پست

میشه لطفا بیای خواهر🥺

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلت آشوبه درسته

درسته🥺🥺

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

دلت آشوبه درسته

من دلم‌آشوبه بخاطر رفتنش

میخوام‌بدونم ک علی بهم برمیگرده یا نه..

یا چ‌مدت دیگه..

درسته🥺🥺

درسته میشه نگران نباش، وقتی برات انرژی گذاشتم یه لحظه خفه شدم فهمیدم خیلی دل آشوبی داری 

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

درسته میشه نگران نباش، وقتی برات انرژی گذاشتم یه لحظه خفه شدم فهمیدم خیلی دل آشوبی داری

قربونتون برم مننن ببخشید بخدا

ولی خیلی اشوبم من نفسم بند اومده😭

میتونید بهم‌بگید علی بهم برمیگرده 

سه سال باهم بودیم ۴ روز رفته 

اصلا نمیتونم اینو باور کنم

اگه‌میشه بگید بر میگرده بهم؟

چ مدت..

منم میکی خالم خوب نیس اصلا کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟عاشقم میشه خواهشا منم بگو 

لطفا منو بگو. ازدواج میکنم آیا؟ اون هایی که ازدواج هام  و به هم زدن تقاص پس میدن ؟ 

میتونید بهم‌بگید علی بهم برمیگرده سه سال باهم بودیم ۴ روز رفته اصلا نمیتونم اینو باور کنماگه‌میشه بگ ...

برای منم رفت. البته خودم مجبور شدم بی محلی کنم به خاطر بعضی کارهاش. چند روز پیش عکس سنگ قبرش و تو پروفایل خواهرش دیدم. ۵ سال پیش فوت کرده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز