2777
2789
عنوان

نینی من چرا بوی نینی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 71 پست
مگه عطره طفلی که بو بده. به خاطر شوینده های لباس، پودر بچه، لوسیون و شامپو بچه ها معمولا بوی خوبی می ...

تاپیک آخرم گزارش میزنی خدا خیرت بده 😔🙏

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

یعنی میشه منم یه روز مادر بشم و نی نی داشته باشم 🥲🥹 

خانوما قدر بچه هاتونو بدونید ، شاید شما راحت بچه دار شده باشید ولی منی که تو همین مجردی متوجه شدم بچه دار نمیشم 

روزای سختی میگذرونم 💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شیر خود آدم که بوی خاصی نمیده. میده ها ولی نه بوی بهشت و اینا که می‌گن. بمونه هم بدتر بوی ترش م ...

نمیدونم بوی بدی نبود به نظر من، بوی ترش که اصلا حس نکردم... من ازین که بقیه حسش میکردن معذب بودم و تند تند لباس عوض میکردم ولی بوی بد حس نکردم

نمیدونم خواهرم دوتا بچه داری اولی بد بو دومی بوی بهشت میداد وااای

چطور راجع به بچه ها اونم هم خونتون کلمات منفی به کار میبرین. بدبو یعنی چی.گله مگه؟ حتما رسیدگی نمیکرده به بچه اول برای دومی یاد گرفته.

منم می‌کنم. اگه بوی نینی اینا که میگی هست والا بوی خودش نیست که همش مال شامپو و ایناست. من میخوام خو ...

خودش که بود نمیده عزیزم اونم انسانه و پوستش مثل پوست ما

ولی پوست نرمی دارم و چون عرق نمیکنن بو بد نمی‌گیرن

ولی اون بویی که منظورتونه بوی صابون بچس و پودر من میمیرم براشش

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

اون بو ک معروفه ب بوی نینی، بوی پودر بچه هست یکم بزن زیر چین گلوش ک عرقسوز نشه، کاملا بوی نینی میگی ...

عه پس بخاطر اونه. پس اینکه می‌گن بو نینی درواقع بوی خودش نیست. الکی گولمون زدن

ترشی استفراغ درواقع شیری ک خورده آورده بالاوگرنه شیر خودش بو نمیده

اره میدونم منم بهش گفتم وقتی بالانیاورد اونروز کلا لباسشو عوض نکنه ک بهتر بوی شیرو بفهمه

ولی پسر من شیرشم میاورد بالا بوی ترشی نمیداد چون همون لحظه بالا میارن دیگه اگه بمونه تو معده بد میشه فک کنم 

وای چ دوران سختی بودا الان یادم افتاد یهو دهنم سرویس شد 😃

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیزم شاید حس بویایی ات ضعیف شده.... بعضی ها شامه قوی دارن 

خیلی هام به بدن بچه پودر های مخصوص بچه می‌زنن یا شوینده های لباس نوزاد یه بوی ملیحی به لباس نوزاد میده ک معمولاً همونو تعبیر به بوی بچه میکنند...

اره میدونم منم بهش گفتم وقتی بالانیاورد اونروز کلا لباسشو عوض نکنه ک بهتر بوی شیرو بفهمهولی پسر من ش ...

فکنم بچتون شیر خشکیه درسته؟

آخه شیر مادر بود میده 

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه