2777
2789
عنوان

نینی من چرا بوی نینی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوی شیر 

روزیکه بالانیاورد تا فرداش لباسشو عوض نکن تا بهتر بفهمی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هر روز بچمو لباس عوض میکنم.لباس هاش با مایع لباس شویی نوزاد میشورم بوی نی نی از تمیزی میاد نه بوی تر ...

منم اینکارا رو میکنم لباساش همه بوی خوب میده اما می‌گن که خود نوزاد بوی خوب میده که من هرچی گردنشو بو میکنم هیچی حس نمیکنم😂

چرا به نی نیت احساس نا کافی بودن میدی ؟؟؟؟😂

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
هر روز بچمو لباس عوض میکنم.لباس هاش با مایع لباس شویی نوزاد میشورم بوی نی نی از تمیزی میاد نه بوی تر ...

دقیقا همینو خواستم بگم هفته ای یه بارم اگه حموم میبری لباساشو تند تند تعویض کن دست و صورتشو بشور زیر گردنشو بشور خشک کن که بوی بد نگیره