2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن

203 بازدید | 15 پست

روغن مورچه واقعا جوابه یا الکیه؟

خدایی کن حوصلم میکشه برن لیزر اما روغن مورچه نه فکر میکنم الکیه مثل همه محصولاتی که استفاده کردیم و هیچی به هیچی 

تاثیرش چقدره؟باید حتما اپیلاسیون کرد یا با شیث هم میشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدیما میرفتن تخم مورچه از زیر سنگ پیدا میکردن میکوبیدن بعد می‌مالیدند به بدن نوزاد دختر که واقعا هم مو ی زاید در نمی اومد چند تا از این خانما تو فامیل داریم پیر شدن ولی میگن هیچ وقت موی زاید نداشتن ولی الان اگه این کارو بکنیم نوزاد عفونت میگیره آدم بیچاره میشه همه چیز قدیمیش خوبه

جواب میده 

ولی مدل شرکتیش از برند سادور 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من لیزر میرم فکز نمیکنم به اندازه لیزر راحت باشه و انقدر جواب بده

درد داره ، ؟ من خیلی میترسم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بت کدوم دستگاه میخوای بری؟یه قسمت‌هایی اره خیلی درد داره یه قسمت‌هایی نه ولی در کل قابل تحمل هست

نمیدونم والا تازه میخوام برم ویزیت بشم بکینی درد داره؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
دقیقا بیشتر دردش بیکینی واقعا درد دارهکندلا دستگاه خوبیه خواستی شاتی بری کندلا رو انتخاب کن

مممنونم میگن الکس هم خوبه درسته؟