2777
2789
عنوان

فیلم از یاد رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سووشون رو دیدی ؟ زری بالشت گذاشت رو پاهاش یوسف سرش رو گذاشت رو بالش 😐😐😐

وای قبلا یادش بخیر فیلم دانلود میکردم خانوادگی میدیدم اونروز نمیدونم سینمایی چی بود پر از شوخی جنسی بابام میگفت پاشو پاشو قطعش کن این چیه اینو ایران ساختن؟

فکر میکرد ازاین فیلم ماهواره ای اونوآبیاس

یه جوری منو چپ چپ نگاه میکرد فکرکردم کارگردان منم🤣

آرش عاشق دوست دخترشه هنوز بعد متاهلی بهش فکر میکنه و میره سمتش 

اونم بفکر چپاولش هست 

من فیلم جان سخت رو پسندیدم اونم غمگین بود متاسفانه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای قبلا یادش بخیر فیلم دانلود میکردم خانوادگی میدیدم اونروز نمیدونم سینمایی چی بود پر از شوخی جنسی ...

😂😂😂 آره بد شده تو همون اجل وقتی رفت کان دوم خرید من یه لحظه یاد خواهرزادم افتادم که نوجوانه و داره این فیلم رو دنبال میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچها توفیلیموهست ،من اشتراک مخابرات دارم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

همش سیگار دستشونه بی سوادای پاتیل مثلا می‌خوام بگن فیلم خیلی اوپن و اینا

والا همه سریال های خانگی همین طورتد ۸تی تو بامدادخمارم محبوبه تو میری سیگار میکشه که من رمانش رانخوندم ولی فکر نکنم تو رمانش سیگاری باشه رسم سریالهای خانکی حتی تو سریالهای کسی مثل نرگس ابیار که مثلا مذهبیه یعنی چی مثلا محبوبه قهرمان اون رمان اون جوری لاک داره اونم تو دهه شصت کلا حال به خم زنندیا آبانمدنثلا شخصیت مثبت بود همش سیگار نیکشید وقتی تازه نمایش خانگی راه افتاده بود به جای اینکه بهد انتقاد به سیگار کشیدن بازیگران جلوش گرفته بشه به بازیگرای زن هم سرایت کرد حتی نقش‌های مثبت فقط مونده بیاند تو سریال محکوم بخ دست ساره بیات یک سیگار بدن طرف بازپرس جمهوری اسلامیه اون وضع حجابشه منظورم نقش ساره بیات همشونم تو نمایش خانگی نمی دونم دقیقا به جه دلیل پدرومادراشون را اسم کوچیک صدا می‌کنند بعد همینا میاند انتقاد می کنند که سریالهای تلویزیون به رندگی مردم نیست انکار س یالهای خانگی خیلی نزدیکه به زندگی مردم

آرش عاشق دوست دخترشه هنوز بعد متاهلی بهش فکر میکنه و میره سمتش اونم بفکر چپاولش هست من فیلم جان سخت ...

جآن سختم خیلی بدرود اولا که چ ا مثلا هانیه را شخصیت آدم فروش ومنفی نشونش دادند چون دوستش را به پلیس‌ها لو داده مگه به خلافکاران لو دادکه اون طوری تشون دادند یا مثلا هانیه موقع خداحافظی دوستای مسرش را هم هرچند تشون نمیده اما مثلا بغل نیکنه این راعادی نشون میده یا مثلا دوست پسر هانیه تو دفترچه خاطراتش از پدرومادر نمینویسه که همدیگر را بوس می‌کردند خهامیه خم جلوی خود مسر اینازامیخومه یا اون یکی که تو زندان ازپشت شیشه پیشونی دوست نسرش را بوس میکنهویه جورایی تو خونه خم رفتنشون را عادی نشون نی دادند که انگار این روستای دختر وپسر بچه سالند که اشکال نداره برند تو خونه پیش هم.

خاک بر سرا سیگار بین زن هارم عادی سازی کردن

حتی شخصیتهای مثبتی تو نمایش۷انکی سیگار می‌کشند یک زمانی حجاب زنها تو سریالهای تلویزیون را نسخه نیکردند که جرا باروری می‌خوابند درصورتی که حجاب واجبه داخل فیلم که واقعا خونشون نبود وه بی‌حجاب باشند ولی الان دقیقا به جه دلیل باید تو همه سریالهای خانگی همه زنها سیگار بکشند؟

وقتی هیپ کس علنی اعتراض نمی کنه فقط این جورسایتهت راجع بهش بحث می‌کنند به جای اینکه برند تو صفحات خود عوامل سریالها وفیلمها یا به ارشاد وساترا عتراض کنند همین میشه که خودشون فکر می‌کنند هیچ کس از فیلماشون ناراضی نیستومثلا تلویزیون فقط چون رقیبشونه بهشون گیر میده.