dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2787 عنوان از شیر گرفتن کمکم کنید 79 بازدید | 11 پست شیر خشکیه...الان یدونه دم ظهر میخوره یدونه شب به نظرتون تا یه مدت شیر پاستوریزه بریزم تو شیشه بدم بخوره؟بعد یواش یواش بریزم تو لیوان اصلا تجربه ندارم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین 1404/07/13 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلتاساحل عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2317 چن سالشهیه دفعه ای نگیر چون دنیای ناامنی براش ایجاد میکنی
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5614 چندوقتشهدخترمن ۲۷ماهشه هنوتوشیشه شیرمیخوره ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6783 براش شیر پاستوریزه بریز بخوره اول شیر خشکش کم کن بعد شیر پاستوریزه جایگزین کن گاهی تو شیشه بده گاهی تو لیوان بده بخوره لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
هنرتجسمی عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 2026 یه دفعه قطع کن بره دنیا نا امن ایجاد میکنی چیه دنیا نا امن هست حالا ما بیایم دنیا امن بسازی بزرگ شد چجوری تو این دنیا پر چالش زندگی کنه با چالش روبه روش کن تموم شه بره تجربه نمیخواد که
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2787 چن سالشهیه دفعه ای نگیر چون دنیای ناامنی براش ایجاد میکنی ۲۱ماهشه خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2787 چندوقتشهدخترمن ۲۷ماهشه هنوتوشیشه شیرمیخوره ۲۱ماهشه....شیر پاستوریزه میدی خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2787 براش شیر پاستوریزه بریز بخوره اول شیر خشکش کم کن بعد شیر پاستوریزه جایگزین کن گاهی تو شیشه بده گاهی ... مرسی عزیزم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2787 شیر محلی بهتره میترسم بخاطر تب مالت ... خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5614 ۲۱ماهشه....شیر پاستوریزه میدی شیرگاومیدادم حالت تهوع میشدوهمچنین شیرپاستوریزهمجبورشدم بازشیرخشک بدمش یدونه شب یدونه صبفک نکنم بالیوان بشه خوردشیرخشکو ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم