2777
2789
عنوان

سر کلاس همه مسخرم کردن

221 بازدید | 28 پست

یه درسی داریم به اسم مدیریت 

تو این درس همه دور هم جمع میشیم و صحبت میکنیم 

جلسه اول بود استاد یه سوالی رو پرسید بر اساس جوابی که تو اون سوال می‌دادیم میگف آدم احساسی منطقی فرصت طلب یا متعصبی هستید 

بعد من کلا یه جور دیگه داستان رو فهمیدم و جوابم طوری بود که به فرصت طلب و متعصب نمره بیشتر دادم 

بعد بلند برا همرو میخوند 

به من رسید همه خندیدن من توضیح دادم براش که اصن من سوالو اشتباه فهمیدم 

بعد پرسید حالا واقعا متعصبی؟

یه دختره هست تو کلاس من تاحالا باهاش یه کلمه هم حرف نزدم گف آره استاد هست فقط برا اینکه زودتر نوبت خودش بشه 

یه دختره دیگه هم بود اولین بار بود میومد سر کلاس گف استاد مشخصه چادریه پس متعصبه 

انقد دلم شکست حس میکنم ضایع شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بچه مدرسه ای ها زیاد چرت و پرت میگن فکر میکنن خیلی نمکن😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اینجور مواقع خودت هم باید سوار اون موج بشی و بخندی و..گارد بقیه میاد پایین بعد ته خنده بگی که اره ولی جدا از شوخی من اشتباه فهمیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
غلط کردن

آخه اصن من انقد خوش اخلاقم با همه 

اصن بیشتر دوستام غیر محجبه ان همیشه میگفتن ما با اینکه چادر و قبول نداریم اما کنار تو حس خوبی میگیریم 

مگه قضاوت از رو ظاهر خودش تعصب نیست؟

اونم آدمی که تاحالا منو ندیده

کلا بعضیا همینن میخوان هی مسخره کنن

منم به شدت حساسم 

اصن دستام و صدام داشت می‌لرزید 

حس بدی گرفتم 

تو کلاس هم چند نفر هستن باهام لجن 

دقیقا جلوم بودن و داشتن پوزخند میزدن

اینجور مواقع خودت هم باید سوار اون موج بشی و بخندی و..گارد بقیه میاد پایین بعد ته خنده بگی که اره ول ...

آخه اصن شوخی نبود 

کلاس جدی بود 

کلی آدم گنده نشسته بودن مدرسه نبود که بخام بزنم تو فاز شوخی 

مدرسه چیه دانشگاه ترم هفتتتت

😐😶😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آخه اصن شوخی نبود کلاس جدی بود کلی آدم گنده نشسته بودن مدرسه نبود که بخام بزنم تو فاز شوخی

نه میگم اونا خندیدن تو هم می‌خندیدی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آخه اصن من انقد خوش اخلاقم با همه اصن بیشتر دوستام غیر محجبه ان همیشه میگفتن ما با اینکه چادر و قبول ...

متأسفانه الان طوری شده که بعضی افراد ، گارد شدیدی نسبت به افراد محجبه دارن و ... 

من بودم احتمالا میگفتم : دوست عزیز شما مگه شناختی نسبت به من داری که این حرف رو در مورد من میزنی؟