2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 7520 بازدید | 32 پست
سراغ اینایی که الکی معروفن ولی خودشون کاهاشون رو نمیکنند نرو طرف میگه من بهترین مشاور کنکور تجربی ا ...

دقیقا درسته اینایی که الکی اسم میزان اینجا من قبلا برای خواهرم گرفتم همه کلاهبردارن ، 7ماهه داره با سهیل آکده کار میکنه خودش مستقیم کار میکنه و خداروشکر خوبه ، یه عالمه پول به این موسسات بی صاحب دادیم اخر یکیشون خودشون با دانش آموزمون صحبت نکردن ، ولی حالا نمیدونم این آقای آکده خدایی خوبه و باسواد وکاردرست 👌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من با کمک آقای فتحی دندون پزشکی قبول شدم و واقعا ازشون ممنونم

سلام عزیزم شما که کنکور دادید چیزی راجب شادی کاظمی شنیدید من واسه اولین بار یک ماه برداشتمشون ولی خیلی میترسم

سلام امیدوارم این نظرم مفید باشه

اصلا تبلیغ نیست

منم یه روزی دنبال مشاور خوب بودم برای خواهرم

که یکی از نفرات اینجا یک مشاور خوب بهم پیشنهاد کردن

میدونم تبلیغ اینجا زیاده

اما من به نیت معرفی گذاشتم امیدوارم به درد هرکسی که دنبال مشاوره خوبه بخوره چون خودمم خیلی برای خواهرم تحقیقات کردم و اذیت شدم

henle89ایدی روبیکاشون

خیلی مشاور خوبی هستند

امیدوارم همه کنکوری ها موفق باشن و یه روز جشن قبولی شون رو بگیرن خواهر منم بهترین رشته و دانشگاه قبول بشه امسال

سلام امیدوارم این نظرم مفید باشه اصلا تبلیغ نیست منم یه روزی دنبال مشاور خوب بودم برای خواهرمکه یکی ...

سلام گلم 🎀 من پیام معرفی شما رو دیدم. فقط میخواستم بدونم واقعاً از مشاوره ایشون راضی بودید؟ اگر دوباره بخواید مشاور بگیرید، باز هم ایشون رو انتخاب میکنید؟

سلام گلم 🎀 من پیام معرفی شما رو دیدم. فقط میخواستم بدونم واقعاً از مشاوره ایشون راضی بودید؟ اگر دوب ...

سلام مشاور خواهرم بودند وخیلی بالا کشیدش

بله واقعا راضی هستیم و انشالله امسال دندون میاره

موفق باشید

تیم دکتر مهرشاد سبطی

داروسازی تهران خونده و زعفرانیه است

فقط همینه که از رتبه های بد و سطح صفر قبولی پزشکی میده در دو سه ماه

کارنامه ها و مصاحبه هاشون رو ببین

جزوه های سمپاد و ازمون هاشون هم تطبیق بالایی با کنکور داره هر سال

من هم خودم داشتم هم یکی از فامیلام که اون بهم معرفی کرد و جفت مون قبول شدیم

پوردستمالچی هم داشتم بد نبود ولی مشاوراش بی سوادن

سبطی کل تیمش رتبه برترن

خانکی و این اینستایی ها هم فرار کن چون مشاوراشون بی تجربه ان و حتی خودشون هم بیشتر شو من اند

سیب ترش معمولیه

دکتر خسروی هم مرزداران خوبه من باهاش یکماه داشتم اما خب در حد حرفه ای و رتبه اوردن نیس

به نظر من سراغ موسسات نرید اسمش اینه که مثلا مشاور نکویی با پوردستمالچی یا خرد ولی کارا رو دانشجو انجام میده

اگه یه مشاور خوب که شخصی و حرفه ای عمل می کنه مثل معلم خصوصی می خواین من دکتر رستمی که با سابقه بالای ده سال و خودش هم آموزش و پرورشیه بهتون معرفی می کنم هم روانشناس تحصیلیه هم کاربلد و حرفه ایه ااز نهم تا دوازدهم و شماره شو میذارم تا ظرفیتش پر نشده زنگ بزنید دختر من نتیجه عالی گرفت ۰۹۱۲۴۳۳۲۰۶۰