2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور تجربی

7520 بازدید | 32 پست

بهترین مشاور کنکور تجربی کیه نی نی سایت ی ها ؟

از تجربیاتتون بگید میخواهم مشاورش تخصصی برای کنکور تجربی باشه و رتبه های خوبی داده باشه...

خانم دکتر ندا برهانی نسب خوبه من باهاشون داشتم

خیلی دلسوز هست و خیلی با دقت و جزییات برنامه میده به نظرم بهترین مشاور کنکور تجربی هست

مخصوصا که خودش انجام میده و به دستیار نمیده کارها شو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی مشاور داشتم اکثرشون کارها رو میدن به دستیار همشون هم میگن ما بهترین مشاور کنکور تجربی هستیم

حتما هرجا خواستی بری بپرس ببین خودش انجام میده کارهای مشاوره رو یا میده به پشتیبانهاشون انجام بدهند

اگر بدن پشتیبانها دوزار به درد نمیخوره

اینها از همه بهترن  و جز بهترین مشاوران کنکور تجربی هستن  حتما برو ببین نمونه مشاوره هاشون رو

1- ندا برهانی نسب از  موسسه خرد

2-مهدی باباخانی از موسسه خرد

3- مهدی نکویی از کلاسینو

4- یخجالیان از کلاسینو

5- امیر دیبازر

6- محمد همت یار

من اهوازم با خانم ندا برهانی نسب گرفتم  خیلی خوب بودند  منظم و وقت شناس و پر انرژی و خیلی خیلی صبور من کلا خیلی بدقلق هستم تا حالا چهارتا مشاور عوض کردم تا به ایشون رسیدم.

بزرگترین خانم برهانی اینه که برنامه هاش فله ای نیست و توی برنامه ریز به ریز کارهایی که باید انجام بشه رو مینویسه مثلا نمیگه فیزیک بخون اگه بخواد باکس فیزیک بده دقیق شماره صفحه و مبحث و تعداد تست رو مشخص میکنن برنامه ها هم حجمش واقعا معقول هست و انجام شدنیه

من ضمن تشکر از دکتر به نظرم ایشون بهترین مشاور کنکور تجربی هستند

اینها از همه بهترن و جز بهترین مشاوران کنکور تجربی هستن حتما برو ببین نمونه مشاوره هاشون رو1- ندا ...

سراغ اینایی که الکی معروفن ولی خودشون کاهاشون رو نمیکنند نرو

طرف میگه من بهترین مشاور کنکور تجربی ام!! کلی هم ادعا داره ولی آخرش خودش هیچاری نمیکنه و کارها رو میسپره با بچه مشاورها !!1 و پشتیبانها

هرجا خواستی بری بدون رودروایستی بپرس ببین خوش کار مشاوره رو انجام میده یا فقط 4تا همایش میزار و بقیه رو به دانشجو و پشتیبان میسپاره!

اینها از همه بهترن و جز بهترین مشاوران کنکور تجربی هستن حتما برو ببین نمونه مشاوره هاشون رو1- ندا ...

واقعا یخچچالییان رو جز بهترینها میدونی؟ معلومه فقط سرچ کردی یه چیزی اینجا بزاری 

مشخصه باهاش نداشتی وگرنه نمیگفتی جز بهترین مشاور کنکور تجربی هاست