2777
2789
عنوان

به مامانم چی بگم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
اونم سنش کم بود یعنی یک سال بزرگتر از خودم بود باز اگر سن اون بالای بیست و خرده ای بود میشد یه کاریش ...

غصه نداره که، اگر واقعا بخوادت با گذشت دو سه سال فراموش نمیشی، بعد چند سال پا پیش می‌ذاره ، اگر نه هم که میشه خاطره ی فراموش شده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا باید برای بهتر شدن حالم چیکار کنم ؟

بزرگ شو و نشون بده اشتباه قبلا تکرار نمی‌کنی رفیق باس با خانواده جدا صلاح کار تو می‌خوان رابطه در سن پایین شاید ی سود داشته باشه صد تا ضرر هم کنارش هست 

من 23 سالم بود وارد رابطه ایی شدم که پدرش منو عروسم صدا میزد پدرم در جریان بود باز می‌گفتم من باید برای خودم وقت بگذارم و کامل تر بشم و سریع عقد نکردم تا طرحم تموم بشه پس الان گریه ها تو کن ناراحت شو اما بدون که درست ترین کار اینکه بهترین باشی تا انتخاب کنی نه انتخاب بشی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر