2777
2789
عنوان

بنظزتون من پیام بدم یا نه

73 بازدید | 8 پست

توی دانشگاه یکی از من خوشش میاد چند سری پیام داده به بهونه درس و جزوه و هی ازم سوالای شخصی میپرسه

امروز بخاطر من اومد دانشگاه در حالی که اصلا کلاس نداشت

اومد که از من فلش بگیره یه چیزی بریزه برام

دیگه پیم نداد منم پیم ندادم اولین بار بود که همو دیدیم

بنظرتون من پیم بدم تشکر کنم که اومد فلشو گرفت

یا نه؟ صبر کنم اون پیم بده

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

نه بذار اون پیش قدم بشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت فلشو آورد همون موقع تشکر میکنی دیگه. ولی خب اگه می‌خوای در جواب قدم برداشتن اون یه قدمی برداری و سر حرفو باز کنی میشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

پیام نده بابا مردم اسکول شدن به محض اینکه بفهمن تو ام بهش حس داری فاز برمیداره

با کمال احترام لطفا اقایون درخواست ندن اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌