2777
2789

رشتم روانشناسی هست مثلا یهو وسط توضیح های استاد ۷ سالگیم میاد تو ذهنم که مثلا کلاس پنجمی ها اذیتم میکردن یا اینکه فلان موقع تنها بودم ودوست نداشتم اصلا چیزایی که یادم رفته بود...🤧🤦‍♀️

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بخاطر همین از روانشناسی بدم میاد

فک کن یکی با استدلال و مدرک تروماهاتو پرت کنه سمتت

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

طبیعیه توی این رشته..کم کم جلو بری یه سری اختلال هم برای خودت پیدا می‌کنی..بعد برات عادی میشه..ولی رشته ت خیلی به درد زندگی شخصیت میخوره.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین از روانشناسی بدم میادفک کن یکی با استدلال و مدرک تروماهاتو پرت کنه سمتت

ولی اره منم بدم میاد خیلی آدم میره تو عمق مسائل 😅🤦‍♀️

معجزه خود تویی ...🩵🌱

راستش دوستش ندارم اصلا

من کارم مشاوره بود ولی چون خیلی درگیر میشدم و تا طرف مشکلش حل نمی‌شد آروم نمینشستم خیلی اذیت میشدم...کارمم خیلی خوب بود ولی بخاطر فشاری که به خودم وارد میکردم بعد از ده سال کار مشاوره رو ول کردم ..الان فقط به درد خودم میخوره و کسی از مشکلاتش میگه سعی می‌کنم به دید مشاور یا روانشناس باهاش برخورد نکنم و مثل یه آدم معمولی باشم.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

سلامبخون براارشددانشگاه خوبکار کنزبانتو تقویت کنشبیه انشرلی هستینویسنده اش مونتگمزی بودزندگینامشو خو ...

از عکس پروفایلم فهمیدی؟😂دارم میخونم برا فرهنگیان 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

سلامبخون براارشددانشگاه خوبکار کنزبانتو تقویت کنشبیه انشرلی هستینویسنده اش مونتگمزی بودزندگینامشو خو ...

تو اگه مردی چرا اسم خودتو گذاشتی سارا استنلی؟😐

معجزه خود تویی ...🩵🌱