dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4745 عنوان چی بگیرم براش 57 بازدید | 6 پست برای نامزدم از بعد تولدش که چندماه پیش بود چیزی نگرفتم روز پسرو مردو اینا چیزی ندادم دلم میخواد یه چیز کوچیک در حدی که نشون بده توجه دارم بهش بگیرم اخه اون مرتب بی مناسب میگیره برام 1404/07/12 | 03:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12101 ماگ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
amalmahal عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1854 ست کمربند کیف پولساعتادکلندستبند با موهات رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12101 فک نمیکنم برای پسرا جذاب باشه زیاد چرا دیگه چایی و قهوه میخوره توش یه ماگ خوشگل ۲۰۰,۳۰۰ تومنی بخرالبته چون گفتی چیز کوچیک میخوای بگیری اینو گفتم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4745 ست کمربند کیف پولساعتادکلندستبند با موهات همشو گرفتم قبلا جز دستبند با مو دوس ندارم
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4745 چرا دیگه چایی و قهوه میخوره توش یه ماگ خوشگل ۲۰۰,۳۰۰ تومنی بخرالبته چون گفتی چیز کوچیک میخوای بگیری ... آره در همین حد کوچیک میخوام