2777
2789

انگار همه بدشون میاد امامن عاشقشم مامانم میگ ازهمین الان سلیقت معلومه چ مزخرفه 

گندمیزنی باشوهرکردنت😂😐

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

منم دوست دارم بر عکس ساقه طلایی:معمولی .انتخاب شوهرم هم خوب بوده نگران نباش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ما هم دوس داریم

من یکی داداشامو باهاش عوض میکنم😂😐

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

من عاشق بدون کاکائوش هستم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

من هرچی کاکائو داره دوس دارم

مامانم دوس نداره اصن کاکائو رو من ک میخورم میگ اشغال پسندی😂

نه من کلا ساقه طلایی دوست دارم یا روکش شکلاتم هم عالیه خوردنی سلیقه ایی دیگه گل

درسته

ولی من تامیخرم مامانم میگه وییییی وییییی بااین سلیقت بااشتهامیخورمش باچندش نگام میکنه😂😐

درستهولی من تامیخرم مامانم میگه وییییی وییییی بااین سلیقت بااشتهامیخورمش باچندش نگام میکنه😂😐

کلا مامانها غالبا سبک و سلیقه خوراکی ها بچه هاشون قبول ندارند 

میگن این جه اشغالی میخوری😂😂😭