2777
2789
عنوان

بچه ها زن این مدلی نرماله

187 بازدید | 18 پست

به خاطر حجاب دخترا که آزادتر شده از چند سال پیش و واتساپ هم رفع ف.یلتر شد حالت جنون گرفته 

میگه حالا جلو شوهرم چیکار کنم؟ من خیلی چاقم و دیگه شوهرم برام تره خرد نمیکنه وقتی دخترای خوشگل و خوش هیکل رو میبینه تو خیابون و اینترنت 

واتساپ هم رفع ف.یلتر شد خدا لعنت کنه رئیس جمهور رو ، الان شوهرم راحت چت میکنه

کاش باز ف.یلتر شه و اینستا و تلگرام همه چی جمع بشه کلا . دخترا هم عمل و تزریق نکنن و لباس های پوشیده بپوشن

خودش قرتیه و لباس هاش مثل دخترا کوتاه و به روزه . موهاش هام تا کمر از شال بیرونه. ماهواره هم دارن  کاشت مژه و اکستنشن مو هم انجام داده اما نسبت به دخترا قشنگ حس جنون گرفته

و اینم بگم شوهرش مرد خوبیه و اصل اهل خیانت نیست . بیست ساله دارن با هم زندگی میکنن و دو تا هم بچه دارن

هر جا هم دخترای قشنگ فامیل باشن نمیذاره شوهرش تو اون جمع بیاد

حس این زن نرماله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زن که نه ولی تو هم نرمال نیستی تاپیک هدف دار زدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ن باید بستری شه

بعدی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

این خانم باید خودشو درمان کنه 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

مریضه باید تحت درمان باشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)