2777
2789

دوستم با چند تا از همکلاسیام دوسته و چون دوستم باهاشون خیلی میگرده منم مجبورم که باهاش برم 

از قضا این همکلاسیام اصلا ادمای درستی نیستن و هی حرفای زشتی میزدن دیگه خودتون بدونید راجب چی و من نمیتونستم با این حرفا و اخلاقاشون کنار بیام ولی بازم کنارشون حرف میزدم میخندیدم هرچند ظاهری ولی این کارو میکردم

اینا ردیف پشتی ما میشینن نمیدونم چجوری بگم ولی و هی از پشت به ما دست میزدن سرکلاس و منم چون خیلی واکنش نشون میدادم چند تا از همکلاسیام فهمیدن و رفتن به معاونمون گفتن و معاونمون الان با من لجه و هی بهمون گیر میده 

رفتم به دوستم گفتم من دیگه نمیخوام با این ادما بگردم که بعدش دو روز بعد بشم مثل خودشون یهو دوستم پرید تو حرفم گفت ببین اینکه تو نمی خوای باهاشون نگردی من مشکلی ندارم بهت این اجازه رو میدم ولی اگه یهو باهاشون سرد بشی باهات بد میشن و بهت میگن عقده ای 

منم پریدم تو حرفش گفتم اولا من نیاز به اجازه تو ندارم دوما منم زبون دارم جوابشونو بدم و چیزای رو هم راجبشون میدونم که اگه پاشون رو از گلیمشون دراز تر بزارن لوشون میدم 

حالا بگید کارم درسته یانه؟ با این ادما چه برخوردی باید باشم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درسته اینا رو ول کن اون دوستتم ول کن  من اجازه میدم  یعنی چی؟!! چه پررو خیلی رو دادی بهش اینو ولش کن برو با درس خون هایی که رفتارشون و اخلاق شون خوبه دوست شو معاونم ببینه با اونا دوستی و خوبی درست میشه من خودم امسال مدرسم تموم شده با همه آدمی دوست بودم اگه برمیگشتم عقب فقط با درس خون هایی که اخلاقشون خوبه دوست میشدم البته نه اونایی که کلا از همه جا بی خبرن

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

کارت درسته اینا رو ول کن اون دوستتم ول کن من اجازه میدم یعنی چی؟!! چه پررو خیلی رو دادی بهش اینو و ...

دوستم ادم خوبیه فقط گاهی اوقات بی فکر یه کار یا حرفی رو میرنه

فعلا دارم یه مرزایی رو براش مشخص میکنم اگه درست نشد که کات و تمام